Що відомо про проект Apple Car?

Досить довгий час у мережі не було жодного витоку про проект Apple Car – безпілотний автомобіль від Купертіно. Ми вже почали думати, що Apple ненадовго призупинила свій проект. Але днями почали з'являтися нові деталі про розробку яблучної машини.

Що там з Apple Car?

З чуток, зовсім нещодавно Яблучна корпорація повністю змінила керівництво проекту. Купертіно постійно шукає нових постачальників електроніки, які могли б виробляти деталі для автомобіля. Крім цього, Apple переманює найкращих співробітників Tesla та інших автокомпаній.



ezh|864х452-1.jpg

Авторитетне видання DigiTimes поділилося інформацією про те, що яблучне керівництво домовилося про спільну роботу з тайванською компанією TSMC. Цей виробник повинен створити чіп, який стане основою автопілота. Цей чіпсет хочуть випускати на заводі в США.

Купертіно співпрацює також з STMicroelectronics. Ця фірма може зробити гібридні зарядні пристрої для Apple Car. Крім того, видання заявило, що Apple Car буде схожа на Tesla.

Що це значить поки не дуже зрозуміло. Швидше за все, мова йде про те, що Яблучна корпорація хоче випустити повноцінну машину на автопілоті, а не тільки систему автопілотування.



ezh|864х452-2.jpg

До речі, Ілон Маск поділився днями у твіттері, що пропонував колись Apple купити Tesla. Тім Кук тоді відмовився. Але схоже успіх виробника електромобілів змусив Кука задуматися.

Коли Apple-автомобіль вийде з конвеєра поки невідомо. Відомий аналітик Мінг-Чі Куо раніше говорив, що Apple Car вийде в 2023-2025 роках.

До цих дат залишається ще достатньо часу, тому плани яблучної команди можуть змінитися ще не один раз. Але ми стежимо за новинами.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар