Що подарувати їй на 8 березня

Хлопці, як ви там, готові? Цей день вже близько.

Подейкують, що саме 8 березня вирішується доля кожного з нас. Хтось може зірвати джекпот на весь наступний рік, а хтось посвариться з близькою людиною. Другого точно не хотілося б, правда? Але багато чого у цей день залежить від подарунка. І навіть якщо вона говорить, що їй не потрібен презент – це неправда, тебе перевіряють ;)

Ну а втім, вибрати хороший подарунок не так вже й складно. Тільки ось до заповітної дати залишається всього кілька днів, тому замовити його потрібно вже зараз. Якщо ти ще не зовсім визначився з презентом – не страшно, ми допоможемо.

iPhone: Так, неоригінально. Але працює в 100% випадків

Як сказала нам одна знайома експерт по жіночим подарункам: "Я вас прошу, не ходіть далеко! Беріть новенький iPhone 12 і купайтеся в подяках." І у нас немає причин сумніватися в її словах.

Так, новенький iPhone – це не вершина оригінальності. Але це безпрограшний варіант для подарунка на будь-яку дату. І 8 березня не стане винятком.

Apple Watch: Красиво та корисно

Прийнято вважати, що жінки частіше за все схильні до пустушних і красивих подарунків. Ну а хлопці люблять корисні та потрібні подарунки. Хоча ми вважаємо, що це стереотип. Втім, Apple Watch можна віднести і до тих, і до інших типів подарунка.

По-перше, він корисний: функція ЕКГ серця, крокомір та інші спортивні опції. Ну а по-друге, це все ж красивий аксесуар, який прикрасить ніжне зап'ясті кожної жінки.

iPad: Максимум турботи в одному гаджеті

Хочеш проявити турботу і увагу? Тоді подаруй їй яблучний планшет. Він неодмінно сподобається кожній жінці і дівчинці, яка постійно серфить в інтернеті і любить дивитися фільми. Адже саме для цих завдань нічого не підійде краще, ніж iPad.

Робот-пилосос: Господині оцінять

Вибираєш подарунок господині теплого і затишного будинку? Придивися до роботів-пилососів. Ці малюки позбавлять твою дорогу людини і тебе від прибирань і дадуть більше часу, щоб побути удвох. Просто запусти робот-пилосос з додатку, а далі він все зробить сам.

Електрична зубна щітка: Скромно і корисно

Для прагматичних людей ми теж легко знайдемо скромний і дуже потрібний презент – електричну щітку, наприклад. Ну хто в 21 столітті самостійно водить щіткою туди-сюди по зубах? Навіщо? Для цього ж є електричні моделі, які зроблять все за свою власницю. Свіжий подих для поцілунків тобі забезпечено!

Ну і звісно це далеко не всі класні подарунки, які можна вибрати. Бізнесвумен точно оцінить хороший перехідник Satechi для свого MacBook. Ну а шанувальниці здорового харчування і спорту просто не обійтися без смарт-вагів. Їх теж варто розглядати як відмінний варіант для подарунок коханій жінці на 8 березня. Ну все, більше не затримуємо. 8 березня не за горами, час визначатися і замовляти.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Приклади чудових подарунків до 8 березня:
Коментарі
Додати коментар