Що приготувала для нас Apple у 2021? Заходи, події, очікування

Цей рік був дуже плідним для компанії Apple. Особливо порадували відразу три осінніх презентації. Під кінець року ми побачили чотири моделі iPhone 12, комп'ютери Мас на власному процесорі Apple M1, дві моделі смарт-годинників Apple Watch та два iPad 2020. Просто ураган новинок!

Але скільки б класних гаджетів у 2020 не вийшло, в майбутньому році ми хочемо побачити ще більше цікавих пристроїв. Зараз розповім які продукти від Купертино ми очікуємо у 2021. Попереджаю – прогнози можуть виявитися у чомусь невірними. Хоча всі вони й засновані на даних аналітиків та на гучних зливах від інсайдерів серед співробітників Apple.

Березнева презентація Apple 2021

Весна наступного року повинна видатися для Яблучної корпорації не менш продуктивною, ніж осінь 2020. З чуток, вже в першій половині року Купертіно може показати нам iPad Pro 12,9-дюймів з новим екраном mini-LED. Більш компактна версія якого, ймовірно, отримає все той же LCD дисплей.



ezh|864х452-1.jpg

Інсайдери повідомляють, що крім планшета вийде ще й ТВ-приставка Apple TV 6. Модельний ряд цих пристроїв не оновлювали вже три роки, тому розробникам пора б уже випустити свіжий гаджет.

Ще однією новинкою, за чутками, можуть стати AirTags. Як же давно ми чекаємо релізу цих подушечок! Але Яблучні розробники все ніяк не покажуть їх нам. AirTags – це брелок, який кріпиться до речей. Якщо раптом втратиш якусь річ, то зможеш знайти її місце розташування через додаток "Локатор" на будь-якому пристрої від Apple.

WWDC 2021

Традиційно, на початку літа 2021 роки ми чекаємо конференцію для розробників від Купертіно. Зазвичай, в її рамках представляють оновлення операційних систем iOS, iPadOS, macOS, watchOS та tvOS.

Що стосується заліза, то нічого конкретного чекати не варто. Зазвичай, цей івент призначений не для показу новинок техніки, а для налагодження роботи зі сторонніми розробниками софту і компаніями-виробниками.

Apple Special Event 2021

Це одна з головних подій для всіх любителів техніки від Apple. Адже на ньому представляють яблучні смартфони. У наступному році ми побачимо мінімум чотири нові моделі iPhone 13. Своїм дизайном вони будуть схожі на сімейство цього року. Попередньо, вони отримають гострі форми та широкі торці.



ezh|864х452-2.jpg

Подейкують, що сама просунута версія iPhone 13 Pro Max буде без порту Lightning. Заряджатися смартфон буде від бездротової зарядки MagSafe. Можливо, її навіть додадуть в комплект, а можливо, власникам потрібно буде купувати цей аксесуар окремо.

Жовтнева презентація Apple 2021

На ще одному осінньому івенті ми чекаємо релізу новеньких комп'ютерів Мас на яблучному процесорі М1. Цієї осені ми вже побачили два MacBook та Mac mini на ARM чіпсеті. Але у 2021 Купертіно планує перехід усіх комп'ютерів на Apple M1.

Цілком ймовірно, що ближче до кінця року також вийде нове покоління бездротових навушників AirPods і оновлення в лінійці смарт-годинників Apple Watch 7. Про гарнітуру нам поки нічого не відомо. А ось яблучний наручний годинник, може позбутися коліщатка Digital Crown, але обзавестися новою технологією цілодобового вимірювання тиску.

Грудневі нагородження музикантів і розробників

А ще у грудні нас чекають одразу дві церемонії нагородження. Яблучна корпорація починаючи з 2019 року нагороджує розробників найпопулярніших додатків з фірмового магазину App Store. Ну а в рамках музичної премії Apple Music Awards свої нагороди отримають кращі виконавці та автори пісень та альбомів за весь рік.



ezh|864х452-3.jpg

І це далеко не все, що чекає нас у 2021 році. Apple любить випускати прес-релізи і без всяких презентацій викочувати оновлені гаджети у себе на сайті. Впевнені, що у 2021 нас чекає ще більше новинок техніки від Apple. А ще було б чудово, якби івенти нарешті вже проходили з глядачами в залі театру імені Стіва Джобса.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар