Що приготувала для нас Apple у 2022? Заходи, події, очікування

Цей рік був дуже яблучним! Нас порадували чотири iPhone 13 зі зменшеним чубчиком, неймовірно потужні 14-дюймовий та 16-дюймовий MacBook Pro та оновлені смарт-годинники Apple Watch.

Але 2021-й вже добігає кінця. А це означає, що настав час зібрати всі найгучніші витоки і спрогнозувати – які заходи від Apple пройдуть 2022-го. Поїхали!

Весняна презентація Apple 2022 – що покажуть?

Судячи з чуток, купертинівці відкриють наступний рік з релізу дуже бажаного смартфона iPhone SE Plus. "Малюк" практично ні в чому не відрізнятиметься від свого попередника. Він, як і раніше, буде виготовлятися в корпусі від iPhone 8.



1.jpeg

Єдиною та дуже важливою відмінністю від другої серії має стати підтримка мобільних мереж п'ятого покоління 5G. На жаль, в Україні ця фішка запрацює не скоро, адже вітчизняні оператори лише розпочали розгортання нового стандарту зв'язку.

Але для користувачів з інших країн iPhone SE Plus стане ласим шматочком. Адже він буде найдоступнішим смартфоном із 5G на ринку. Ми вважаємо, що SE Plus покажуть навесні 2022 року.

Ще однією весняною новинкою цілком можуть стати бездротові навушники AirPods Pro 2. Яблучна компанія ще жодного разу не оновлювала модельний ряд "прошек", хоча користувачі їх вже зачекалися. Орієнтовна дата релізу – березень чи квітень 2022-го.

MLLJ3
57 999 ₴
59 099 ₴
1 485 $
Супер ціна-12%
MLPF3
26 999 ₴
23 649 ₴
594 $

Ходять чутки, що гарнітура отримає дуже значні нововведення. Вона обзаведеться свіжим дизайном, якіснішим звучанням і можливістю пошуку кейсу через Локатор. Якщо це правда, то пристрій буде легко знайти в разі зникнення.

WWDC 2022 – що ми побачимо на щорічному конгресі розробників?

У червні наступного року купертинівці, як завжди, проведуть захід присвячений усім розробникам, які наповнюють магазини App Store програмами та іграшками. Від цієї події ми не чекаємо чогось сенсаційного.



2.jpeg

Влітку Apple, як правило, випускає бета-версії програмного забезпечення, або нові фішки для гаджетів. З ймовірністю 99.9% ми побачимо оновлення для операційних систем iOS, iPadOS, macOS, watchOS і tvOS. Приблизна дата релізу – початок червня 2022 року.

Apple Special Event 2022

Мабуть найголовнішою і найочікуванішою подією для кожного поціновувача яблучної продукції є івент присвячений свіжим iPhone. Інсайдери пророкують нам одразу чотири моделі смартфона 14-го покоління. Однак це буде не зовсім традиційне сімейство.

У вересні 2022-го Apple, найімовірніше, продемонструє нам iPhone 14, 14 Max, 14 Pro і 14 Pro Max. Таким чином, замість варіації mini користувачі отримають ще одного велетня "макс". За характеристиками він виявиться таким самим, як і класичний девайс. Але за габаритами не поступатиметься величезному iPhone 14 Pro Max.


Майбутні смартфони отримають оновлений дизайн. Замість звичного чубчика на верхній частині екрана з'явиться акуратний острівець. У ньому сховається сканер обличчя Face ID та модуль фронтальної камери. Експерти обіцяють, що пристрій трішки погладшає. Завдяки цьому збільшиться батарея та перестануть випирати об'єктиви камер.

Apple може змінити ще й порт для заряджання. Замість Lightning з'явиться сучасніший USB Type C. І це чудова новина. Адже Type C дозволяє гаджету набагато швидше передавати дані та заряджатися.

Разом із телефонами нам також можуть представити класичний iPad, iPad Air та Pro. Планшети зміняться зовні, а також зможуть похвалитися покращеними характеристиками.

Жовтнева презентація Apple 2022

Наступний рік може стати революційним для Apple, адже вона повністю перейде з чіпів Intel на власні системи-на-кристалі. Останнім комп'ютером на базі стороннього процесора залишається Mac Pro. Купертинівці оновлять його у жовтні.



3.jpeg

Разом з ним також можуть презентувати MacBook Pro 13”, MacBook Air та iMac Pro. Лептопи та моноблок першими з усього сімейства отримають чіп нового покоління М2. Нам навіть страшно уявити, яким потужним він виявиться.

One more thing

Під цим слоганом компанія випускала найнесподіваніші продукти за всю свою історію. Наприклад, iPhone та iPad були представлені як “One more thing”. Якщо нам і варто чекати релізу епохального пристрою в 2022 році, то ним може стати хіба гарнітура доповненої реальності.

Потужність AR-окулярів дорівнюватиме продуктивності топових MacBook на М1. Марк Гурман з Bloomberg розповів, що вони можуть застосовуватися для комп'ютерних ігор, споживання контенту та спілкування.


Захід
Новинки
Весняна презентація: iPhone SE Plus, AirPods Pro 2
WWDC 2022: iOS, iPadOS, macOS, watchOS та tvOS
Apple Special Event 2022: iPhone 14, 14 Max, 14 Pro та 14 Pro Max; iPad, iPad Air та Pro
Жовтнева презентація: Mac Pro, MacBook Pro 13”, MacBook Air та iMac Pro
One more thing: Гарнітура доповненої реальності Apple Glass

Проте ми впевнені, що це навіть не всі новинки наступного року. Розробники з Купертіно можуть здивувати нас іншими несподіваними девайсами. Наприклад, викотять iPod 8. Ну а раптом?


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар