Що таке Б/У AirPods? Чи варто купувати?

У наш час технології розвиваються з неймовірною швидкістю. З'являються нові смартфони, ноутбуки та інші круті гаджети. Звичайно купити всі класні гаджети неможливо, але деякі з них заслуговують на окрему увагу. Наприклад те, що залишається в тренді ось уже 4 роки – бездротові навушники AirPods. На сьогоднішній день це найякісніша бездротова гарнітура на ринку.

Жодні китайські вкладиші не зрівнятися з нею в стабільності роботи і якості звуку. Тому якщо вже і брати бездротові навушники, то AirPods. Відверто кажучи, це не найдоступніший за ціною пристрій, хоча точно вартий своїх грошей. Але і тут є можливість заощадити, якщо взяти Б\У навушники. Від нових вони нічим не відрізняються, але коштують набагато дешевше.

Б\У AirPods в Техно Їжаку – це безпечно і надійно

Купуючи Б\У навушники у нас, ти можеш бути впевнений, що вони безпечні. Ми ретельно дезінфікуємо їх після минулого власника в кожному, навіть самому таємному куточку. Тому в магазині ти отримуєш чистенький гаджет, який виглядає точно як новий. А значить, твої враження будуть такими ж, як від покупки нового пристрою.



ezh|864х452.jpg

Ми НЕ купуємо зламані або зношені AirPods, НЕ змінюємо оригінальні деталі та ретельно перевіряємо їх працездатність кілька разів. У продаж надходить тільки той навушник, який пройшов всі етапи перевірки. Тому старий гаджет буде вірно служити тобі ще багато років.

Плюси та мінуси Б/У AirPods

Коли виникає питання, чи варто купувати БУ, потрібно оцінити всі плюси і мінуси, чим ми зараз і займемося. Почнемо з позитивних моментів:

  1. Економія грошей. БУ AirPods коштують дешевше, ніж нові.
  2. Екологічність. Коли ти продовжуєш життя навушникам, ти зменшуєш кількість відходів електроніки.
  3. Тестування. Купівля БУ техніки дає можливість потестити техніку без великих витрат.
  4. Вінтажний стиль. Сама компанія Apple визнає деякі свої старі моделі техніки, як ретро.

А тепер перейдемо до недоліків:

  • Знос акумулятора, який скорочує час роботи на одному заряді.
  • Відсутність гарантії, при покупці БУ техніки ти не отримаєш того обслуговування, яке надається при покупці нових.
  • Гігієна. Використання навушників може містити мікроорганізми та бактерії. Тому перед використанням потрібно їх очистити.

При купівлі БУ AirPods важливо уважно перевірити їхній стан і провести тести, щоб переконатися в їхній працездатності. До речі, перевірену БУ техніку можна купити у нас на сайті!

Що таке AirPods Open Box - чим вони відрізняються від Б/У

AirPods Open Box - це термін, який зазвичай використовується для позначення пристроїв, що були розгорнуті з оригінального пакування, але фактично сам девайс не використовувався. Гаджети могли бути розпаковані для демонстрації в магазині, але не були продані.

На відміну від БУ навушників, AirPods Open Box не мають ознак зносу та використання. Гарнітура може поставлятися в оригінальному пакуванні з повним комплектом аксесуарів, ніби вони нові. Єдина різниця між Open Box і новими в тому, що останні мають збережену запечатаність заводської упаковки.

AirPods Open Box зазвичай продаються зі знижкою. Якість техніки при цьому не поступається запакованим. Однак, не забувай упевнитися, що техніка в справному стані.

Trade-In AirPods у Техно Їжаку: як це працює?

У Техно Їжаку працює миттєвий Trade-In на техніку Apple, в тому числі на AirPods. Працює це дуже просто:

  1. Приносиш пристрій на торгову точку. Його оцінюють, перевіряють працездатність.
  2. Пропозиція знижки. Після оцінки магазин пропонує суму, за яку можна купити нові AirPods з можливою доплатою або оформити оплату частинами.
  3. Ти передаєш свої навушники й отримуєш нові.

І все це в максимально найкоротші терміни.

Що варто насамперед зробити і перевірити під час купівлі Б/У у AirPods

Під час купівлі Б/У AirPods важливо зробити перевірки, щоб упевнитися, що девайси працює належним чином і відповідає твоїм очікуванням. Отже, на що звернути увагу?

  1. Зовнішній вигляд. Оглянь кейс і навушники на наявність подряпин, потертостей та інших пошкоджень.
  2. Зарядка. Переконайся, що кейс і AirPods заряджені.
  3. Підключення. Спробуй під'єднати навушники до свого айфона або айпада.
  4. Функціональність. Після підключення, увімкни музику або спробуй зробити голосовий виклик.
  5. Підтримка. Дізнайся про наявність гарантії або можливості оформити додаткову гарантію.

Ці перевірки допоможуть тобі переконатися, що ти купуєш якісні БУ AirPods і уникнеш неприємних сюрпризів.

Що ти отримуєш, купуючи Б\У гарнітуру

Не новий гаджет не означає те, що він поганий або неповноцінний. У тебе будуть все ті ж AirPods, тільки дешевше. Ти отримаєш ті ж функції таі можливості топового девайса за ще більш доступну ціну. А ще це чудова можливість купити лівий або правий навушник тим, хто втратив свій.


Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Ivan, 30.06.2021 14:28:18
А как проверить перед покупкой состояние аккумулятора при покупке б/у AirPods? Они ведь неплохо изнашиваются и наверное сложно меняются.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 02.07.2021 18:00:27
Ви можете під'єднати навушники до свого iPhone і подивитися як швидко вони розряджаються при прослуховуванні) Акумулятор в AirPods нажаль не замінюється.
Додати коментар