Дата осінньої презентації Apple 15 вересня, але iPhone 12 ймовірно не покажуть

Вчора ввечері Apple оголосила про дату першої осінньої презентації: 15 вересня 2020, 20:00 за Києвом – рівно за тиждень до івенту. Ми очікували побачити на ньому iPhone 12, але схоже флагман 2020 року покажуть пізніше.

Відразу кілька авторитетних журналістів і видань написали про те, що реліз iPhone 12 відбудеться не раніше другої половини вересня. А через тиждень ми побачимо новий iPad, Apple Watch і дещо ще.

Що покажуть на презентації 15 вересня?

Ми всією командою сподіваємося, що в першу чергу це буде звичайно ж iPhone 12. Новий флагманський апарат, з топовою начинкою і старим-новим дизайном.

iPhone 12 – найочікуваніший пристрій цієї осені! Але є ймовірність, що його не представлять 15 вересня, а відкладуть реліз на другу презентацію, яка може пройти вже в кінці цього місяця. Як би там не було, в продаж iPhone 12 надійде тільки в жовтні. Це практично на 100% підтверджено.

#TEXT_ELEMENTS_1#

А ще відомо, що iPhone 12 буде відразу кілька. Найімовірніше буде три розміри пристроїв (а може навіть і більше) з діагоналями 5.4, 6.1 і 6.7 дюймів. Але найцікавіше – це дизайн. Він буде схожий на дизайн iPhone 5 або iPad Pro.

До речі, якщо зайти на сторінку запрошення на офіційному сайті apple.com/apple-events з iPhone і натиснути на логотип – можна побачити його в AR. Apple любить пасхалка. Без сумнівів такий хід повинен нам на щось натякнути перед івентом. Тільки ось на що?..

Apple Watch Series 6 – розумний годинник Apple. Він точно вийде цієї осені і на 99% ми впевнені, що вийде саме 15 вересня. Майже точно дизайн залишиться тим самим, а ось характеристики зміняться. Та це не дивно, з тим які нові можливості повинні з'явиться в Series 6.



ezh|864х452-2.png

iPad Air 2020 у новому безрамковому дизайні в стилі iPad Pro і без кнопки Home. Поки це все, що відомо про наступне покоління повітряного планшету. Крім того, що більшість відомих інсайдерів впевнені в його скорому релізі. І схоже, цей реліз відбудеться вже через тиждень.

MacBook 12'' 2020. А ось цей малюк не оновлювався досить довго. І якщо він і вийде цієї осені, то точно вже викличе масу уваги до своєї персони. Чому? Все просто! Два слова: Apple Silicon. Процесор власного виробництва Apple, який першим з'явиться швидше за все якраз в 12'' малюка.

І якщо журналісти все ж таки мають рацію і реліз iPhone 12 відбудеться пізніше – то презентація 15 вересня може бути присвячена саме цій події. Вихід 12-го, тільки не того, про який ми усі думаємо.



ezh|864х452.png

Але дивлячись на досвід останніх років, все може статися інакше. Apple може зробити тихий реліз ряду продуктів, серед яких цілком ймовірно можуть бути як і описані вище продукти, так і щось зі списку нижче:

  • Трекер для пошуку речей AirTag – ймовірність виходу 80%
  • Повнорозмірні навушники AirPods Studio – ймовірність виходу 40%
  • Колонка HomePod mini – ймовірність виходу 20%
  • ТВ-приставка Apple TV 6 – ймовірність виходу 5%

Хоча з останніми все ще залишаються великі питання.

Але ось те, що 100% скоро з'явиться на світ і те, що точно зможе отримати кожен з нас – це нові операційні системи: iOS 14, macOS Big Sur, watchOS 7. Я дуже сподіваюся, що незалежно від того, покажуть iPhone 12 через тиждень чи ні, нам не доведеться чекати реліз оновлень довше 15 числа!


Без назви-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 299 ₴
631 $
MGJA3/MGHC3
23 699 ₴
591 $
MGJ93/MGHA3
27 299 ₴
681 $
Коментарі
Додати коментар