Дата презентації iPhone 9 – 31 березня. Про це повідомило авторитетне джерело


Вже кілька місяців ми розповідаємо про майбутній вихід нової моделі яблучного смартфона – iPhone 9, він же iPhone SE 2. Пристрій від Apple сьогодні є для багатьох користувачів, мабуть, найбажанішим гаджетом від Apple.

І нам нарешті стала відома приблизна дата виходу новинки, хоча це поки що не офіційно. Презентація девайса пройде в кінці березня, найімовірніше 31 числа, у вівторок. Про це повідомляє авторитетне німецьке джерело – ресурс iPhone-Ticker.


Березнева презентація Apple

І ця інформація дуже схожа на правду, адже всі минулі роки Купертинівська корпорація проводила свій традиційний весняний захід саме в кінці березня. Останнє число місяця для релізу відмінно підійде.



ezh|864х452.png

Крім того, вже в п'ятницю 3 квітня компанія може запустити iPhone у продаж. Це теж своєрідна традиція Apple. Саме по п'ятницях перші власники зазвичай можуть придбати новинку.

Крім смартфона, в рамках івенту ми очікуємо побачити iPad Pro нового покоління. Також є невелика надія на анонс унікального пристрою AirTag, який являє собою Bluetooth-мітку. Гаджет зможе передавати точні дані про місцезнаходження об'єкта, на якому він закріплений.

Ну а після заходу, як завжди, відбудеться оновлення прошивок для більшості продуктів Купертіно. Принаймні так було раніше. А чого від презентації чекаєш ти?


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар