Відома дата презентації Xiaomi MiBand5. Чекати залишилося недовго

MiBand – це, мабуть, один з тих гаджетів, який сміливо можна назвати народним. Як Apple Watch тримає марку в світі розумних годинників, випереджаючи за продажами всіх конкурентів, включаючи виробників аналогових годинників, так і Xiaomi фактично поглинула галузь фітнес-трекерів.

На сьогоднішній день, Xiaomi MiBand 4 можна побачити як на зап'ястку підлітка шкільного віку, так і молодого активного бізнесмена. При цьому, і в першому і в другому випадку, це виглядає гармонійно. Не так багато компаній можуть похвалитися подібним. Але Xiaomi не зупиняється і вже приготувала для нас новий MiBand.

Презентація Xiaomi MiBand 5 пройде 11 червня 2020

Інформація про прийдешній івент вже з'явилася на офіційному акаунті Xiaomi Mall WeChat. Цікаво, що MiBand 5 покажуть рівно через рік, після релізу 4 покоління.



1ezh|864х452.png

І ось, що вже відомо про майбутню новинку. MiBand 5 отримає новий кольоровий OLED-екран з більш вузькими рамками, але при цьому, тонший корпус. Хоч і не значно. І зовні це всі зміни. Але найцікавіше, це нові функції.

Браслет отримає оновлену систему управління і новий, повністю перероблений інтерфейс. MiBand 5 зможе стежити за 11 видами тренувань і, нарешті, отримає вбудований NFC-модуль для безконтактної оплати.

І хоч NFC був і в спеціальній версії 4 покоління, в новинці він зможе працювати не тільки на території Китаю, але і в Україні. Це те, чого ми дійсно давно чекали.



2ezh|864х452 2.png

А тепер про функції, яка як ніколи актуальна сьогодні. Xiaomi MiBand 5 буде оснащений датчиком визначення рівня кисню в крові. Функція, яку люблять спортсмени, в реаліях 2020 року може врятувати життя мільйонам.

Справа в тому, що сумно-відомий Коронавірус вражає в першу чергу дихальні шляхи, що часто призводить до ускладнень. Але якщо вчасно помітити, що рівень кисню в крові падає і звернутися до фахівців, це допоможе набагато легше впоратися з вірусом.

Що ж, чекаємо з нетерпінням презентацію MiBand 5 покоління і вже готуємося тестувати новинку.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар