Дата виходу iPhone 13

Не дивлячись на те, що до виходу iPhone 13 (або 12s за деякими даними) залишається не менше ніж півроку, завдяки інсайдерам ми вже знаємо деякі характеристики пристрою. А нещодавно авторитетний аналітик Деніел Айвс ще й назвав приблизну дату виходу. Коли Apple презентує нам новий яблучний смартфон і яким він буде – зараз розповімо.

Дата виходу iPhone 13 (12s)

За словами все того ж експерта, iPhone 2021 вийде на третьому тижні вересня. Якщо точніше, то анонс готують на період з 15 по 22 вересня. Деніел Айвс зробив таке припущення після того, як вивчив інсайдерські дані від інформаторів з ланцюжка поставок Купертіно.

Цій інформації цілком можна довіряти, адже саме у вересні Apple і представляє нові сімейства яблучних смартфонів. Хоча в минулому році презентацію лінійки iPhone 12 провели в жовтні. Це було пов'язано із затримками в поставках від виробників деталей через пандемію коронавірусу. Сподіваємося, у цьому році таких проблем не виникне.



ezh|864х452.jpg

Що відомо про iPhone 13?

Ну перш за все, він все ж таки не буде так називатися. Найімовірніше, наступна лінійка iPhone отримає ім'я iPhone 12s і стане проміжним оновленням. Хоча після нього вийде відразу ж 14 сімейство гаджетів. Чому так? Все через забобонність що-до числа "13" ( "чортова дюжина"), яке негативно асоціюється у багатьох американців і європейців.

Розробники вмонтують в пристрій новий 120 Гц екран з швидкою частотою оновлення кадрів. Наприклад, в iPhone 12 частота оновлення дорівнює 60 Гц. Для всіх варіацій (Mini, Pro і Pro Max) з'являться версії з об'ємом пам'яті в 1 ТБ.

Чубчик на екрані з датчиком Face ID помітно зменшиться. А всі три модуля основної камери буде закривати один шматок суцільного скла (в 12 поколінні кожен модуль прикритий окремо). Крім цього, ми також чекаємо збільшену батарею, яка продовжить час автономної роботи гаджета.

Судячи з чуток, iPhone 12s вийде дуже цікавим пристроєм. Розробники взяли до уваги більшість побажань користувачів. Наприклад, з'явиться збільшена батарея і 120 Гц екран. Тому майбутнє сімейство цілком може стати найпопулярнішим поколінням в історії.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні сьогодні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар