З'явилася вільна хвилинка? Давай зіграємо на Apple Watch

Зміст

Apple Watch стали більше, ніж просто смарт-годинником. Девайс відстежує фізичну активність, сон, нагадує про зустрічі. Ще один цікавий спосіб використання смарт-годинника - це грати в ігри. Починаючи з 9-го покоління девайс отримав більш швидкий процесор, що дає змогу завантажувати розважальні додатки.

У цій статті ми зібрали для тебе найкращі ігри на Apple Watch. Більшість додатків будуть безкоштовними, але ми розповімо і про платні.


Які ігри можна завантажити на Apple Watch?

Незважаючи на те, що дисплей Apple Watch становлять лише 49 мм у найбільшому варіанті Ultra, для гаджета доступні сотні мобільних ігор. Плюс багато з них сумісні з додатками на iPhone.



ezh|864х452 2.png

Для скачування потрібно мати Apple Watch починаючи з 4-ї серії. Крім цього, деякі вимагають оновлення ПЗ до останньої версії. Ще один нюанс - це модель айфона. Для коректної роботи додатків потрібен iPhone не старший за 8-ту модель.


Безкоштовні ігри для Епл

Поговоримо про безкоштовні ігри:

  1. Dare the Monkey: Go Bananas! Це екшн-гра про мавпочку, якій можна бігати, стрибати, перекидатися і ухилятися від пасток і ворогів у джунглях. Графіка якісна і багатошарова для такого маленького екрана. Сама гра отримала багато позитивних відгуків. Підтримується Apple Watch починаючи з 4-ї серії, але для коректної гри потрібне оновлення ПЗ WatchOS 9.

  2. Шахи. Вважаємо це базовою настільною грою, яка тепер доступна ще й на Apple Watch починаючи з 4-го покоління. Грати в неї ти можеш з будь-якою людиною з усього світу з різним рівнем майстерності. Додаток також доступний на айпад.
  3. Octopuz - гра для тренування пам'яті. Тобі показують схему дизайну і тобі її потрібно зібрати за обмежений час. Що довше граєш, то складніший рівень. Доступна для Apple Watch починаючи з Series 4 і SE.
  4. Infinity Loop: Blueprints - безкоштовна головоломка, але в застосунку є покупки. Суть гри в тому, щоб обертати фігуру, створюючи нескінченну петлю. Що довше граєш, то складнішим стає рівень. У додатку є, так званий, творчий лаунчер, де можна створювати власні головоломки та дизайни, якими можна ділитися з онлайн-спільнотою. Завантажити гру можна на 4-е покоління Apple Watch з оновленням watchOS 9.

  5. Jellyfish Tap - застосунок, у якому ти граєш за медузу, її завдання: ухилятися від вертикальних конструкцій. З кожним рівнем виконувати дії стає складніше, тому що перешкоди починають рухатися швидше. У додатку є покупки, в іншому гра безкоштовна. Крім цього, є кросплатформа на айпад і айфон. Також, як і перераховані вище ігри, завантажити її можна починаючи з 4-ї серії Apple Watch. Але для коректної роботи достатньо watchOs 6.

Рекомендуємо протестувати ці ігри.

ТОП ігор на Епл Вотч

А тепер розберемося з платними додатками:

  • Star Duster - ретро-гра, геймплей якої нагадує старі портативні консолі. Ти можеш вибрати 2 режими: перший заснований на рівнях, другий - на життях. Завдання: ловити космічне сміття за допомогою спеціальної цифрової корони. Любителям олд-скулу дуже зайде. Завантажити гру також можна на айфон. Підтримка Apple Watch починаючи з 4-ї серії. Але ПЗ має бути оновлене до останньої версії. Вартість: 1,99$.

  • Arcadia - фаворит для любителів ретро-ігор, бо містить серію з 20 класичних аркад, зокрема всіма улюблену «Змійку». Вартість 1,99 на всю колекцію. Не потрібно додатково доплачувати за що-небудь. Вимоги такі ж, як у попередніх ігор.

  • Tiny Armies - тактико-стратегічна гра. У ній тобі доведеться перемагати ворогів, перепливати озера, підійматися на гори. Ти можеш грати удвох із другом, надіславши запрошення через додаток iMessage. Вартість 1$.
Можеш не переживати, що додаток займе багато місця за рахунок їхньої простоти.

Як встановити ігри на Apple Watch

Існує два способи: через сам годинник і через айфон. Розберемо перший способом:

  1. Натисни на Digital Crown, щоб з'явився головний екран.
  2. Відкрий App Store.
  3. Усередині програми натисни на «Пошук».
  4. Знайди потрібну гру і натисни «Встановити».

Тепер другий варіант. Тут варто знати, що на годинник ти зможеш перенести тільки ті ігри, які встановлені на айфон і доступні для watchOS:

  1. Зайди в додаток Apple Watch.
  2. Відкрий «Мої годинники», потім – «Основне».
  3. Вимкни автоматичне встановлення.
  4. Перейди знову в «Мої Годинники» і гортай униз, поки не побачиш доступні застосунки.
  5. Натисни «Встановити» ті ігри, які мають кросплатформу з Apple Watch, тобто доступні в цьому розділі.

Готово! Можеш насолоджуватися іграми у вільний час або просто прокрастинувати.

Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар