Демонстрація екрану iPhone в режимі реального часу. І це не просто запис екрану

Функція Запис екрану з'явилася вперше на iPhone та iPad в iOS 11. Щоб її активувати, потрібно перейти в Параметри – Центр керування – Налаштувати засоби керування і додати Запис екрану натиснувши на «+». Після виконаних маніпуляцій ти зможеш активувати Запис екрану в будь-який момент зі шторки центру керування.

До речі, ти ж в курсі, що ти можеш не тільки записувати екран, але і коментувати голосом те, що ти робиш. Для цього при активації Запису екрану, потримай цю кнопку трохи довше і, в додатковому меню, включи мікрофон.



ezh|864х452 2.png

Мало хто знає, але тут же можна не тільки записати відео демонстрації екрану, але і транслювати те, що відбувається на екрані телефону в режимі реального часу. Розшарити екран iPhone сьогодні точно дозволяють Google Meet, Skype і навіть Facebook Messenger. Це не повний список програм, але це найпопулярніші з них.

Як розшарити екран iPhone?

Запусти один з перерахованих додатків, створи Відезустріч зі співрозмовником або групою співрозмовників і, під час конференції, зайди в Центр керування (свайп знизу екрану або з верхнього правого кута вниз на iPhone з Face ID).

Тут потрібно натиснути і утримувати кнопку Запис екрану, щоб побачити те саме меню з активацією мікрофона. У списку над мікрофоном вибери той додаток, в якому ти зараз створив відеодзвінок і натисни «Почати трансляцію. Так, все ось так от просто і без додаткових налаштувань.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті