Переваги та недоліки Apple AirPods. Все, що потрібно знати про популярнi wireless-навушники


Перша модель бездротових навушників AirPods надійшла на прилавки магазинів ще три роки тому. Тим не менш, вони не тільки до сих пір не втрачають свою популярність, а й стали згодом найпопулярнішими бездротовими навушниками в світі.

Саме тому багато користувачів економлять кошти і купують хоча б стару гарнітуру, адже та практично ні в чому не поступається другого покоління.

Але AirPods все-таки мають не тільки переваги бездротових навушників, але і недоліки. За три роки використання користувачі знайшли абсолютно всі мінуси, і ми готові їх озвучити. Але спершу поговоримо про сильні сторони гаджетів.


Переваги Apple AirPods


Дизайн

Конкуренти жартували, що в Apple вирішили просто відрізати кабель від старих дротових навушників і подати це під виглядом нового дизайну. Але користувачам зайшов старий перевірений роками дизайн та найкраща на ринку форма, яка відмінно лягати в вухо.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

А скільки китайських компаній намагаються повторити оригінальний вид? Це говорить про те, що зовні вони нереально круті.


Футляр - PowerBank

Геніальним рішенням було створити кейс-зарядку для аксесуара. Це дозволяє заряджати вкладиші в будь-який зручний момент і контролювати час роботи. Разом з кейсом автономності має вистачити на 24 години прослуховування. А це більше, ніж ми можемо витримати.

Як заявляють самі власники, одного повного заряду акумулятора цілком вистачає на кілька днів активного використання.


Функціональність

У бездротової гарнітурі вперше була реалізована технологія швидкої зарядки. Після 15 хвилин зарядки в футлярі, можна слухати музику до трьох годин. Навіть якщо ти в дальній поїздці, 15 хвилин цілком достатньо, щоб вуха встигли відпочити, а навушники набрати достатньо енергії.


При бажанні, можна використовувати всього один навушник. Вбудовані датчики визначать який саме використовується і включать тільки його. Завдяки цьому, гарнітуру можна використовувати для дзвінків за кермом.


Недоліки Apple AirPods

Кожен користувач знає, що пристрої з батареєю через деякий час починають працювати помітно менше часу. Це пов'язано з тим, що акумулятори поступово втрачають свою ємність.

І головна проблема AirPods в тому, що замінити акумулятор в них неможливо. Аксесуар володіє цілісною конструкцією, тому для заміни доведеться розпиляти корпус. Природно, зібрати назад його буде неможливо.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Єдиним вирішенням цієї проблеми є повна заміна пристрою. Один навушник або чохол буде коштувати від 80 доларів. Всі три частини міняти невигідно. Залишається тільки купити нові, зазвичай цей період настає через 3-4 роки активного використання.

Об'єктивно розмірковуючи, це цілком адекватний термін служби сучасних пристроїв. Смартфони втрачають неактуальність вже через один або два роки. А навушники від інших розробників працюють і того менше.

Але це привід задуматися над оновленням своєї гарнітури першого покоління. Якщо ти вже готовий це зробити - ми підготували для тебе приємний сюрприз. Сьогодні ти отримаєш знижку на AirPods 2 в розмірі 200 гривень за промо-коду "AP200". Акційна пропозиція діє до 30 вересня 2019.

PS Бонус не завадить і тим, у кого ще не було подібного аксесуара;)


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар