eSim на iPhone. У подорожах – це ТОП оф зе ТОП!

Зміст

Старі фізичні Sim-карти поступово відходять в історію. Розробники смартфонів та користувачі все частіше обирають більш сучасну та зручну eSim. От вже й Apple вирішила оснастити усі iPhone 14 Pro для американського ринку лише вбудованими «сімками». І не прогадала, адже це дозволило не підвищувати ціну на смартфон, не дивлячись на зростання вартості його компонентів.

Раніше ми вже розповідали про переваги та недоліки eSim. Тепер ми розглянемо, чому вбудована сім-карта є більш безпечною за фізичний аналог і просто незамінною в подорожах. Поїхали!


Чому з SIM-картою пов’язане усе твоє життя

Ми й самі не помітили, як звичайна «сімка» стала чи не найголовнішою дрібницею в нашому житті. З нею пов’язані усі твої фінансові активи, робочі справи та навіть розваги. Не розумієш як? Давай проаналізуємо: сучасний користувач прив’язує до SIM-карти свої банківські рахунки, соцмережі та усі акаунти у всіх сервісах. Не вказати свій номер телефону при реєстрації на більшості ресурсів сьогодні просто неможливо.

MNDT3
44 999 ₴
44 899 ₴
1 120 $
Спеціальна ціна-12%
MLPF3
26 999 ₴
23 649 ₴
590 $

Іноді не так страшно втратити телефон за тисячу доларів, ніж цей «безкоштовний» чіп. Адже це може спричинити величезні проблеми. Не дарма зараз SIM-карту називають «новим паспортом» сучасної людини.

А eSim – це безпечніший та просунутіший варіант звичайної Sim-картки, який неможливо загубити. Вона виконує абсолютно ту ж функцію, що і звичайна «сімка» і працює так само. Це такий собі маленький чіп, який вже вмонтований у пристрій на відміну від окремої фізичної SIM.


iPhone, що підтримують eSim:

  • iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max
  • iPhone 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max
  • iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max
  • iPhone SE 2, SE3
  • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
  • iPhone Xr, Xs Pro, Xs Max

Різниця між eSim і фізичною Sim-картою лише в тому, що фізична картка вже є повністю готовою до використання, а eSim можна налаштовувати як тобі зручно. Скажімо, змінити номер телефону чи оператора не встаючи з ліжка. Або ж обрати відразу кілька телефонних номерів для різних цілей – окремий для роботи та окремий для сім’ї. А ще eSim – це просто нереально зручна штука в подорожах і у повсякденному житті!


За що ми любимо eSim

Може видатись, що ми тут пропагуємо технологію eSim. Зізнаємось чесно – так і є :) Ми звикли ділитися тим, чим залюбки користуємося самі. А особливо, коли це реально крута фішка.

  1. З eSim ти можеш мати відразу 5 активних мобільних номерів, 2 з яких будуть у мережі (вибираєш і перемикаєш eSim-карти лише ти).

  2. Для підключення eSim тобі не потрібно нікуди ходити. Просто заходиш на сайт оператора і за кілька кліків вже можеш користуватися.

  3. З втраченого телефону не можна просто так викинути eSim-карту, а значить твій iPhone можна буде легше знайти через додаток Локатор.

  4. iPhone без фізичного Sim-слота більш захищені від води та пилу. Хоча ми не радимо занурювати будь-який iPhone у воду, вони не для цього створені.

  5. Подорожі з eSim – це просто щастячко якесь. Навіть уявити складно, як ми жили раніше :)

До речі про подорожі. Ми обіцяли поділитися з тобою нашим способом економити на звʼязку за кордоном. А як обіцяли – то ділимося.


eSim від Airalo – зручно і доступно

Зачасту користуватись мобільним зв’язком за кордоном дорого і проблематично. Можна звісно покластися на кусючий роумінг, але доведеться максимально економити кожну секунду розмов та мегабайт інтернету.

Ще один варіант – взяти собі SIM-карту місцевого оператора, але у Європі це не дешево. Варто зауважити, що в Україні дуже доступні ціни на тарифи операторів, які і близько не зрівняються з закордонними. До того ж власнику iPhone доведеться діставати рідну «сімку», щоб замінити її на місцеву, а значить – втратити зв’язок з тими, хто не вкурсі, що ти за кордоном. А так не хочеться витрачати час на те, щоб попередити кожного.

Супер ціна-8%
MQ9X3
57 499 ₴
52 699 ₴
1 314 $
-8%
MQ8W3
56 547 ₴
52 299 ₴
1 304 $

В такому випадку набагато легше використовувати eSim. Вона не змушує тебе прощатися зі своєю українською карткою. І для того, щоб її отримати не потрібно бігти в салон мобільного зв’язку. Ще й за ціною вмонтована «сімка» від Airalo є набагато доступнішою.

eSim від Airalo – це пакет послуг, який можна активувати напряму зі смартфону. Достатньо встановити додаток і купити якийсь з варіантів пакету послуг запропонований компанією. А далі ти отримуєш QR-код та просканувавши його на своєму гаджеті – підключаєш доступний мобільгий інтернет у тій країні, де ти знаходишся. Швидко, зручно, економно!

На iPhone підключити eSim можна за шляхом: Параметри – Стільникові дані – Додати карту eSim. А далі – використовуй підказки. Це просто.

eSim від Airalo є одноразовою. Ти замовляєш якийсь тариф на певний термін (на тиждень, місяць або на скільки тобі потрібно). Після завершення її використання, карту можна просто видалити. Гроші автоматично зніматися не будуть, та і зробити щось з цією карткою вже не вийде.

Airalo не підійде тим, хто збирається саме телефонувати за кордоном. Але зазвичай у чужій країні дзвонити нема кому. З Airalo ти отримуєш лише мобільний інтернет – саме це і треба туристу. Натомість ці гігабайти можна витратити на соцмережі, мапи, браузер та навіть на інтернет-дзвінки. Чесно кажучи, в Україні більшість членів нашої команди також все частіше використовують дзвінки через FaceTime чи Telegram – це зручно і звʼязок так чистіший.

-4%
MLLE3
53 999 ₴
52 099 ₴
1 299 $
-18%
MHDA3
21 499 ₴
17 699 ₴
441 $

Компанія Airalo пропонує місцеві eSim, які діють тільки у цій країні. Або ж ексклюзивний варіант регіональних та міжнародних карток. Останні дають можливість користуватись інтернетом одразу в десятках різних держав, що дуже корисно у євротурах. Але коштує така послуга трошки дорожче.

Можливо замовити пакет послуг на тиждень, місяць або навіть кілька місяців. Звичайно, плата за менший термін є набагато доступнішою. І це дуже зручно, бо купити картку місцевого оператора можна як мінімум на місяць.

Якщо порівнювати ціни на момент написання матеріалу, то, наприклад, у Німеччині T-Mobile обійдеться приблизно у 40 євро за 6 ГБ на місяць. При цьому, треба заплатити за підключення. Тоді як Airalo просить за 5 ГБ інтернету всього 15 баксів, або ж 22,50 доларів за 10 ГБ на той же термін. А мінімальний пакет 1 ГБ на 7 днів коштує 5 баксів. Вигода очевидна.

Тож, якщо ти раптом збираєшся за кордон, можеш спробувати усі переваги вмонтованої “сімки”. А ми, як і обіцяли у минулому матеріалі про eSim, ділимося знижкою. Перейди за запрошувальним посиланням нижче – отримай $3 власний бонусний рахунок Airalo.

Отримати бонус

Бонуси прирівнюються до вартості справжнього долара. Їх можна буде викор при покупці твого наступного пакету послуг, або накопичувати, щоб використати пізніше. У компанії є власна бонусна програма з нарахуваннями за коне поповнення, а бонуси можна накопичувати не переймаючись, бо вони не згорають.




Читати наш блог у Telegram
Популярні iPhone з eSim:
Показати всі
Коментарі
Михайло Баличев, 18.10.2022 20:22:59
Доброй день,
Воно то добре, але перенести eSim киевстар з мого старого iPhone на новий неможливо.
Оператор підтримки рекомендував в відділенні отримати фізичну карту с тим самим номером, потім знову її перевезти в eSim і активувати в новому телефоні.
Юлия Семчишина, 20.10.2022 11:03:24
Згодні, що у деяких операторів зв?язку є труднощі в запроважденні усіх технологічних можливостей eSim. Хоча варто зазначити, що у інших операторів все гаразд з міграцією на новий пристрій. Крім того, це не відміняє всіх інших плюсів технології)
Додати коментар