Якщо пошта – то @icloud.com. ТОП 5 фішок, про які мало кому відомо


Кожен власник продуктів від компанії Apple зареєстрований в хмарному сервісі iCloud та має свій профіль Apple ID. Кожен iPhone, MacBook чи iPad об'єднує персональний аккаунт, завдяки якому більшість даних можуть синхронізуватися між гаджетами.

Разом з тим користувач також може отримати свою поштову адресу name @ icloud.com, якою користуються далеко не всі. Чомусь можливості хмари власники давно оцінили та тільки їй віддають перевагу, а ось пошту вибирають часто іншу.



ezh|864х452-1.png

Хоча вона пропонує безліч цікавих та унікальних фішок, які ти більше ніде не знайдеш. Сьогодні ми розповімо такі, про яких ти міг і не здогадуватися.


Цікаві фішки пошти iCloud

Для початку згадаємо зовсім стандартну функцію поштової скриньки, про існування якої багато хто не знає. У свою поштову скриньку можна зайти з будь-якої платформи та будь-якого браузера, досить ввести icloud.com в рядок браузера і увійти в обліковий запис.


Фільтри для листів

Функція «Фільтри» дозволяє налаштувати розподіл повідомлень так, щоб листи від різних користувачів відображалися в потрібних папках. Наприклад, зробити так, щоб листи колег автоматично йшли в папку «Робота».



ezh|864х452-2.png

А повідомлення від батьків розподілялися в папку «Сім'я». Займає це зовсім небагато часу, але приносить дуже багато користі. Щоб фільтри відображалися на всіх пристроях, необхідно налаштовувати їх в веб-версії на сайті.

Для того, щоб це зробити, зайди на сайт icloud.com, перейди в пошту і натисни на значок налаштувань в кутку екрану. Потім вибери іконку з підписом «Фільтри» та налаштуй його в новому вікні.


Відпустка без листів

Кажуть, що незамінних людей немає. Але це точно не про тебе. У відпустці тебе все одно потривожить начальник, або який-небудь працьовитий колега. В такому випадку можеш просто активувати режим «Відпустка».



ezh|864х452-3.png

Щоб це зробити, перейди в Налаштування (значок в кутку екрану). Потім вибери «Фільтри» і далі – іконку з літаком, щоб налаштувати функцію. Після чого активуй пункт «Автоматично відповідати на повідомлення при отриманні», та в нижньому полі введи свій шаблон відповіді. Ним може бути «Полетів на відпочинок. Повернуся 31 серпня.» або щось більш підходяще.


Переадресація листів

Якщо ти використовуєш відразу кілька різних ящиків, то знаєш, як незручно стежити відразу за двома. Але тільки не в тому випадку, якщо один з них – це пошта iCloud. Адже в ній можна легко налаштувати пересилання всіх повідомлень на іншу адресу.



ezh|864х452-4.png

Для цього заходимо в Налаштування, «Фільтри», потім в розділ «Основні». У новому вікні можна ввести пошту, на яку піде переадресація і активувати додаткові функції, на зразок «Попередній перегляд» та «Видаляти повідомлення після переадресації».


Ім'я користувача

Практично кожен сучасний сайт, сервіс або інтернет-магазин випрошує у нас особисту пошту. Потім вони її сильно спамлять всякими розпродажами, унікальними пропозиціями та іншими непотрібними повідомленнями.

Як варіант, можна завести ще один акаунт спеціально для цього. Але навіщо це робити, якщо яблучний поштовик пропонує тобі створити псевдонім пошти, який ти можеш вказувати саме в таких випадках.



ezh|864х452-5.png

Повідомлення будуть приходити на твій основний аккаунт, але при необхідності його можна видалити. Крім того, з дублюючого адреси також можна відправляти листи. І це зручно.

Щоб створити псевдонім, зайди в Настройки – «Фільтри». У вікні, вибери «Рахунок» і натисни на кнопку «Додати псевдонім». А щоб видалити його, знову перейди в налаштування облікових записів, вибери псевдонім в списку ліворуч та постав галочку в пункті «Відключити псевдонім», а потім натисни «Готово».

Можливо, саме тому що ці функції мало кому відомі, користувачі не користуються яблучної поштою. Але ми впевнені, що ті, хто їх знають, точно використовують можливості, які дає нам Apple. Адже пошта iCloud не тільки не поступається аналогам в зручності, а й часто перевершує їх. Але найголовніше, пошта iCloud – це найбезпечніша пошта з усіх, які ми знаємо.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар