Фільми Apple будуть показувати не тільки на Apple TV +, але і в кінотеатрах


Від корпорації Apple ми звикли очікувати новинки техніки, аксесуари, комплектувальне і інші фізично відчутні речі. Будь-який пристрій, яке створює Купертіно, отримує багато уваги з боку публіки, будь це смартфон, смарт-годинник або навушники.

А що щодо кіно? Зовсім недавно, в березні, купертіновци представили свій власний стрімінговий сервіс, Apple TV +, який буде містити контент оригінального виробництва корпорації. Крім того, в головному офісі всерйоз задумали вийти на великі екрани кінотеатрів.


Apple в кіно

Згідно інформацію, яку отримало авторитетне видання The Wall Street Journal, Apple активно консультується з експертами індустрії розваг і власниками кіномереж.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Темою для розмов служить ймовірність показу повнометражних фільмів компанії на великих екранах перед тим, як вони стануть доступні по підписці Apple TV +.

Ймовірно, таким чином фахівці хочуть залучити до створення контенту іменитих режисерів, сценаристів і продюсерів. Аналітики впевнені, що такий крок не є способом отримати додатковий дохід, а можливістю створити з Яблучного логотипу бренд в світі кіно.

До речі, один з конкурентів Apple - компанія Netflix, працює зовсім за іншим принципом. Прем'єра на великих екранах і в сервісі стартує одночасно. Але зазвичай, кіномережі висувають умови, які забороняють злив фільмів в потокові відеосервіси протягом трьох місяців після показу в кіно.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Джерело видання зазначає, що першим продуктом для кінозалів може стати фільм «On the Rocks» Софії Копполи з Рашидою Джонс і Біллом Мюрреєм в головних ролях. Зйомки вже ведуться в партнерстві зі студією A24, а прем'єра запланована на середину наступного року.

Нагадаємо, в березні, Apple представила сервіс потокового відео Apple TV +, який буде доступний на iPhone, iPad, Apple TV та інших пристроях компанії. Додаток запуститься вже в листопаді цього року в більш ніж 150 країнах. І є велика ймовірність , що Україна стане однією з них.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар