Apple Fitness+. Що це, як користуватися в Україні

Сервіс під назвою Apple Fitness+ з'явився в минулому році, разом з Apple Watch Series 6. Він створений спеціально для любителів домашніх тренувань. Користувачам пропонуються відеоуроки від відомих тренерів для підтримки своєї фізичної форми. Програма працює в парі з Apple Watch, а ще iPhone, iPad та Apple TV.

При цьому, наявність смарт-годинника від Купертіно – це обов'язкова умова. Без них неможливо запустити вправи. У додатку є заняття йогою, силові тренування, біг на доріжці, веслування, танці та багато іншого. Щотижня в програмі з'являються нові відео, тому різноманітність вправ ніколи не закінчиться.

Як активувати Apple Fitness+ в Україні

На жаль, спортивний яблучний сервіс доступний не в кожній країні. Ціна передплати становить 9,99 доларів на місяць, або ж 79,99 на рік. В умовах самоізоляції він став дуже популярним, ясно чому. Але тільки не у нас. Хоча активувати Apple Fitness+ в Україні зовсім не складно.




Для початку потрібно створити новий Apple ID в одній з дозволених країн. Наприклад, із зазначеним регіоном США. Для цього відкрий App Store. Потім перейди в розділ "Добірка", в самому низу сторінки натисни на обліковий запис Apple ID і вибери "Вийти".

Потім знайди будь-який безкоштовний додаток в фірмовому магазині і спробуй його завантажити. У вікні тапні на створення нового облікового запису. Далі заповни всі необхідні дані і обери країну США. Залишиться тільки підтвердити новий Apple ID по електронній пошті.

Тепер можна приступати до активації Apple Fitness+. Це займе всього кілька хвилин.

Як запустити Apple Fitness+ у нас:

  • Перейди в Налаштування – тапні на свій Apple ID;
  • Натисни на Медіаматеріали і покупки, а потім "Вийти";
  • Зайди в американський Apple ID;
  • Потім відкрий сервіс Фітнес, в ньому повинна з'явиться вкладка під назвою Fitness+.

Цей спосіб працює майже на всіх iPhone. Але на деяких пристроях доведеться також поміняти мову на англійську (американську) і регіон на США, а також включити VPN з американським сервером. Якщо щось пішло не так, спробуй вирішити проблему такою маніпуляцією.

Відразу ж після реєстрації в Fitness+ можна повернути мову і регіон на попередні. VPN для тренувань в сервісі теж в майбутньому не знадобиться.

У цілому, активувати Фітнес+ не так вже й складно. Додаток принесе багато користі і справді підвищить фізичне здоров'я. Ми перевірили.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар