Дуже круті фотографії північного сяйва зроблені на iPhone 11 Pro


Коли звучить питання: що такого особливого в iPhone 11 Pro? Відразу ж хочеться відповісти - камера. Вперше їх цілих три. І це тільки основний модуль, без урахування фронтальної камери.

У цьому році Apple вирішила не тільки наділити свій смартфон найтоповішим процесором на ринку, але і зробити з нього практично професійний фотоапарат, в зручному форм-факторі смартфона.


Ezh864х452-01.jpg

І у них вийшло - доказом цього можуть служити неймовірні знімки одного з користувачів флагмана.


Північне сяйво на iPhone 11 Pro

Тут не були використані спеціальні програми, ні при зйомці, ні для обробки фотографій. Один із завсідників ресурсу Reddit, просто дістав смартфон з кишені і сфотографував те, що було на небі.


Ezh864х452-02.jpg

За його словами, він фотографував без штатива, а його руки навіть трохи тремтіли від холоду. Але незважаючи на це, нічні знімки вийшли на славу.

Відвідувачі Reddit високо оцінили можливості флагмана Apple. А деякі, навіть використовували фотографії в якості шпалер для робочого столу.

І ми згодні з ними. Далеко не кожна дзеркальна камера здатна так чітко зафіксувати в умовах недостатнього освітлення північне сяйво. До того ж варто врахувати, що фотографії були зроблені не професіоналом, а простим користувачем.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар