Де AirPods 3? Чому навушники не показали на івенті і чи вийдуть взагалі?

На своїй минулій презентації "California Streaming" компанія Apple показала нам відразу сім гаджетів, серед них чотири iPhone 13, iPad 9, iPad mini 6 і Apple Watch 7. На жаль, в цьому списку немає ще однієї новинки, яку ми так довго чекали – AirPods 3. Що сталося з безпровідною гарнітурою і чи вийде вона взагалі?

Чому AirPods 3 не показали на вересневому івенті

Інсайдери говорять, що яблучна компанія планувала представити своє третє покоління навушників 14 вересня разом з іншими новинками. Але не встигла налагодити виробництво. Крім цього, купертинівців підвели постачальники деталей. Партнери Apple не змогли вчасно зробити комплектуючі для AirPods 3.



ezh|864х452 копия.jpg

Однак зовсім недавно тайванські інформатори з яблучних заводів розповіли, що компанія нарешті змогла запустити гарнітуру в масове виробництво. Apple налагодила випуск гаджета і, швидше за все, зможе випустити його вже до кінця цього року. Довго чекати не доведеться.

Коли вийдуть AirPods 3

Передбачається, що корпорація з Купертіно може в будь-який момент тихо викотити свою нову бездротову гарнітуру прямо на офіційний сайт. Вона вже неодноразово так робила.

Але є й інший варіант розвитку подій. AirPods 3 можуть показати на другому осінньому заході Apple разом з новими лептопами MacBook на базі системи на чіпі M1X.


Третя за рахунком класична модель навушників буде схожа на AirPods Pro. Швидше за все, вона буде коштувати на старті трохи дорожче, ніж попередник AirPods 2 (159$ в США без урахування податків). Все через світову кризу мікрочіпів.

Якими будуть AirPods 3

Уже не перший рік ходять чутки, що AirPods 3 отримають дизайн від Pro-версії з однією істотною відмінністю, у них не буде силіконових амбушюр. Форм-фактор типових вкладишів не зміниться, проте під корпусом з'явиться класне нововведення – процесор Н1.

Чіп прокачає якість звучання в пристрою нового покоління. Ймовірно, навушники обзаведуться функцією просторового аудіо. З її допомогою звук стане якіснішим і об'ємнішим. А ось активного шумозаглушення чекати не варто, ця фіча буде ексклюзивною опцією топових AirPods Max і Pro.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар