Де дивитися презентацію Apple 10 листопада?

Любителі технологій з усього світу сьогодні з радістю перемотали б весь день і зупинилися на 20:00 за київським часом. Адже саме в цей час почнеться третя осіння презентація Apple в 2020 році.

Івент носить назву One More Thing (Ще дещо). Це легендарна фраза Стіва Джобса, яку він використовував перед анонсом нових революційних продуктів. І вже тому світ технологій застигне сьогодні в очікуванні чогось незвичайного.

Що покажуть?

Тим самим революційним продуктом від Купертіно сьогодні повинна стати одна або відразу кілька моделей MacBook з процесором Apple Silicon на базі ARM. У цій новинці ми впевнені на 100%. Це нововведення в технологічному світі порівнюють з переходом від стаціонарних на мобільні телефони.




Якщо пояснювати причину ажіотажу максимально просто, то Apple хоче навчити всі процесори в різноманітних пристроях говорити на одній мові. А значить, та тонка грань між можливостями MacBook, iPad та iPhone вже скоро остаточно зникне.

І користувачеві буде абсолютно все одно який саме гаджет використовувати для будь-яких завдань: будь це робота в Word або розвага в якійсь GTA VI. Вже через кілька років всі пристрої в плані потенційних можливостей не відрізнятимуться від найпотужнішого ПК.




Крім винайденого заново лептопа нам, ймовірно, покажуть довгоочікувані маячки для пошуку втрачених речей AirTags. Про це раніше повідомляв не один авторитетний інсайдер. Їх можна буде закріплювати на будь-які предмети, щоб у разі втрати знайти через iPhone або будь-який інше пристрій Apple.

Можливо, ми також побачимо повнорозмірні навушники AirPods Studio та AirPods SE. Але це вже не так ймовірно. Хоча чим чорт не жартує, так би мовити.

Де дивитись?

Якщо хочеш побачити цю історичну подію в світі технологій своїми очима, включай трансляцію івенту о 20:00 в додатку Apple TV на своєму яблучному смартфоні або на телеприставки Apple TV. Прямий ефір також буде доступний на YouTube-каналі Купертіно і на офіційному сайті компанії.

Якщо що, зустрічаємося сьогодні там! ;)



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар