Що, як проїхати по місцях де створювалися шпалери macOS? Ці хлопці так і зробили


Власники комп'ютерів від Apple отримують шикарні шпалери, які з'являються в кожній новій операційній системі macOS. Найчастіше це пейзажі природи, ландшафти гір і долин, острови та інші значущі місця Америки.

Користувачі рідко завантажують нові заставки. Все тому що встановлені шпалери виглядають просто нереально круто. І на інших платформах вони теж користуються популярністю.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Напевно кожен власник комп'ютера Mac мріяв хоч раз відвідати ці місця в реальному житті. Але не кожен зміг цього зробити. А ось хлопці з Youtube каналу ANDREW LEVITT не змогли втриматися і відвідали їх.

ландшафти Apple

У свою подорож диваки прихопили пару відеокамер і крутих фотоапаратів. Варто врахувати, що один з них був професійним фотографом. Хлопці захотіли зробити схожі знімки в тих же місцях, з тим же ракурсом, підібравши світло і настройки, що і на робочих столах Apple.

Насамперед вони бродили по пустелі, щоб знайти піщані насипи. Варто зауважити, що потрібні дюни з macOS Mojave знайти проблематично, але хлопці не склали руки і продовжили реалізовувати задумане.




Потім прийшла черга гори Sierra. Ця фотографія дісталася їм без особливих труднощів. Потім був El Capitan, до якого вони також підібралися легко. Набагато важче їм підкорилася вершина Yosemite. Авантюристам довелося дертися по скелях і балансувати над урвищем.

Хлопці на собі відчули, яке фахівцям з Купертіно створювати таку здавалося б дрібниця, як шпалери на iMac. Вони наймають фахівців, які роблять дійсно унікальні знімки, іноді ризикуючи життям. І все це для того, щоб у тебе на ноутбуці стояла ефектна заставка, яка ніколи не набридне.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар