Головні новини Техно Їжак 2019


У цьому році Техно Їжак п'ятий рік поспіль номінований на національну премію України Retail Awards «Вибір споживача» в категорії «Мережа магазинів портативної електроніки». П'ятий рік ми вважаємося кращою командою. І це в першу чергу завдяки тобі, адже ти завжди з нами.

А колись свій шлях засновник нашої компанії Олексій Гулий починав з лотка в метро . Але вже сьогодні Техно Їжак – це мережа з більш, ніж 80 магазинів в кращих торгових центрах України з командою більше 300 чоловік і онлайн-магазином, на сторінках якого ти зараз і перебуваєш.


Ezh864х452-01.jpg

Це були найприємніші новини за останні 365 днів. А які ще теми цікавили тебе та інших читачів в 2019 році, ми розповімо в нашому невеликому ТОПі головних матеріалів року.


1. Стаття, яку читали найбiльше в 2019

І хоча стрімінговий музичний сервіс Spotify так поки і не зайшов в Україну, навесні цього року інформація про те, що компанія все-таки з'явиться у нас набрала величезну кількість переглядів. До слова, надія на запуск все-таки залишається, тому матеріал до сих пір залишається актуальним.


Ezh864х452-02.jpg

Ну а поки Spotify у нас не запустився, радимо тобі оформити підписку на не менше зручний сервіс – Apple Music. Вiн вперше з'явився у нас ще чотири роки тому, хоч і не отримав в нашій країні таку велику популярність, як в Європі. Ми й самі не знаємо чому так. Сім'я компанії Техно Їжак любить Apple Music і активно використовує додаток. Ми і тобі радимо – раніше ми вже розповідали все, що потрібно знати про музичний додаток .


2. Найпопулярніша новинка 2019

Ми вважаємо, що новина про вихід новенької пари AirPods не могла пройти повз. А в цьому році їх було цілих дві, і вони просто розлетілися серед наших читачів. Спочатку, в березні, з'явилися AirPods 2 - вперше з кейсом бездротової зарядки.


Ezh864х452-03.jpg

Ну а вже в листопаді ми отримали повне перезавантаження культового аксесуара в вигляді AirPods Pro. Безперечно, вони є сьогодні кращими навушниками в своєму класі на ринку. Це вирішили не тільки ми, а й іншi покупцi. До речі, їх думкою ми теж поцікавилися і виклали в одному з найпопулярніших за цей рік матеріалі.


3. Найбільш бажаний гаджет 2019

На подив, найбажанішим, за підсумком найбільш популярних статей, став самий таємничий із них – iPhone SE2. Ми називаємо його саме так, хоча не впевнені, що девайс отримає саме цю назву. Яке ім'я йому тільки не давали за останній час і якими тільки характеристиками не наділяє.


Ezh864х452-04.jpg

У червні нас запевняли, що він стане компактною версією iPhone X, а точніше отримає зменшений аналогічний дизайн з вирізом в дисплеї під Face ID і кнопкою Home. Але вже цієї осені авторитетний аналітик Мін-Чі Куо спрогнозував нам більш правдоподібний смартфон від Apple з дизайном, як у iPhone 8 і найпотужнішими характеристиками.


4. Розвиток технологій в Україні в 2019

Та що ми все про закордонні компанії, ніби нам похвалитися нічим. Новини про технологічні прориви в нашій країні набирали не меншу популярність.


Ezh864х452-05.jpg

Голосніше за всіх розлетілася стаття про те, що двоє операторів мобільного зв'язку оголосили про запуск технології вбудованої в смартфон сім-карти стандарту eSIM.


5. Найбільш курйозний випадок 2019

Закінчувати цей рік якоюсь важливою і пафосною темою не хочеться. Все-таки ми відмінно за весь цей час повеселилися, а попереду ще й рік щура, в якому не обійтися без крапельки гумору.


Ezh864х452-06.jpg

Тому піднімемо тобі настрій історією про те, як Apple втратила більше 10 000 доларів на неіснуючій поломцi. Якщо ти думаєш, що тобі не щастило, то просто прочитай історію цього «щасливчика» про те, як купертинiвцi тричі відремонтували йому цілком робочий MacBook.

Це були головні новини Техно Їжак 2019. Саме таким ми запам'ятаємо рiк, що минає і його найпопулярніші новини про технології. Давай ще раз насолодимося і серйозними, і сумними, і навіть смішними статтями разом.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар