Головні новини Техно Їжак 2021. Що цікавило наших читачів найбільше?

Рік, що минає, приніс нам багато приємних і цікавих новин. Технологічні компанії з усього світу презентували безліч крутих новинок. Про найцікавіші з них ми розповідали тобі протягом усього 2021-го. А сьогодні нарешті зберемо їх разом і розповімо про ТОП найпопулярніших матеріалів за 2021 рік.

Найпопулярніша стаття у блозі Техно Їжак 2021:
Топ-10 електросамокатів 2021. Рейтинг від Техно Їжака
Найбільш обговорюваний пристрій: iPhone 13
Найбільш довгоочікувана функція: ЕКГ (електрокардіограма) на Apple Watch
Гайди року: Як збільшити пам'ять iPhone та iPad, як почистити iCloud
Івент року: Apple September 2021 Keynote
Аксесуар року: AirTag
Кращий Telegram-бот 2021: @Voicybot
Проблема року: Катастрофічний баг у iOS 14.7.1

Найпопулярніша стаття у блозі Техно Їжак 2021

За останні 363 дні самокати здобули нову хвилю популярності у нас в країні. На вулицях найбільших міст України з'явився електричний двоколісний транспорт, який можна було швидко та просто взяти в оренду.



1.jpg

Користувачі нарешті змогли спробувати, наскільки комфортно пересуватися містом на електросамокаті – не потрібно стояти в пробках, псувати екологію вихлопними газами та паритися у маршрутках. Багато хто з тих, хто брав транспорт в оренду захотів купити собі такий самий.

Ми вирішили допомогти у виборі та склали свій “Топ-10 електросамокатів 2021: рейтинг від Техно Їжака”. І здається, що багатьом читачам цей матеріал справді став у нагоді, адже він став найпопулярнішим у 2021 році.

Найбільш обговорюваний пристрій – iPhone 13

Ми анітрохи не здивувалися, що у 2021-му вся наша увага була прикута до вересневої новинки iPhone 13. Смартфони від Apple дуже круто здивували нас. Зменшений чубчик, 120-герцеві дисплеї та кіношні ефекти у зйомці – це те, чим вони запам'яталися.



2.jpg

Найцікавішими для читачів були чутки про тринадцяте покоління. Напередодні презентації пристрою ми стежили за кожним інсайдом Марка Гурмана, Мінґ-Чі Куо та Бена Гескіна. Це було дуже захоплююче!

Функція, на яку чекали всі вітчизняні користувачі

У липні в Україні офіційно запрацювала функція ЕКГ (електрокардіограма) на Apple Watch. Це сталося відразу після того, як Apple зареєструвала свій офіс у нашій країні. Фішка ЕКГ дозволяє виміряти частоту серцевих скорочень за допомогою сенсорів і попереджає власника годинника про можливі проблеми зі здоров'ям.

Вона врятувала вже не один десяток життів по всьому світу і нарешті дісталася нас! Ми вважаємо, що це дуже здорово. Електрокардіограма доступна на Apple Watch Series 6, Series 5 та Series 4. Як її активувати та користуватися – розповіли в цьому матеріалі.



3.jpg

Крім цієї фішки для смарт-аксесуару всі ми чекали ще й запуску eSim на Apple Watch. Майже весь 2021 вбудована сімка в годинниках залишалася недоступною для нас. Але зовсім недавно купертинівці та вітчизняні оператори її додали. Ура!

Гайди року – найпопулярніші поради від Техно Їжака

Ми любимо ритися в налаштуваннях і відкривати для себе таємні та явні конфігурації, які роблять гаджети ще кориснішими та зручнішими. Як тільки знаходимо щось цікаве – одразу ж розповідаємо у блозі. І здається, що це не дарма.

У 2021 ми описали багато способів, як розширити пам'ять на яблучних гаджетах і як правильно керувати нею. Здається, ці поради виявилися дуже корисними, адже їх прочитали тисячі разів. Вони й досі залишаються актуальними. Дізнайся, як збільшити пам'ять iPhone та iPad, а також як почистити iCloud – це корисно.

Івенти – захоплюючі, як ніколи

Найпопулярнішою презентацією традиційно стала та, яка пройшла у вересні. На ній нам показали iPhone 13, Apple Watch 7, парочку iPad 2021. Хоча особисто нам запам'ятався квітневий івент, на якому презентували AirTag, iMac М1 та iPad Pro М1.



4.jpg

По-перше, було несподівано побачити планшет на базі комп'ютерного чіпа від Apple. А по-друге, нам дуже сподобався космічний дизайн нового iMac.

Аксесуар року – AirTag

Релізу геобрелоків ми чекали кілька років. Інсайдери ще задовго до їхнього представлення розповіли нам більшість деталей про девайс. Але від цього він не став менш цікавим для користувачів. У 2021-му багато хто із задоволенням (ми сподіваємось) прочитав наш гайд про те, як застосовувати трекери в житті.

Найкращий Telegram-бот 2021

Нам подобається розповідати про класні Telegram-боти, якими користуємося самі. У році, що минає, багатьох зацікавив бот під ніком @Voicybot. Він вміє перетворювати голосові SMS на текстові повідомлення. Дуже зручно у випадках, коли твій друг постійно відправляє “голосовушки”. Ще не куштував? Тоді шукай його в цьому матеріалі.

Проблема року

Судячи з активності, у 2021 році користувачів найбільше хвилювала прошивка для iPhone. І це не дивно. Купертинівці щось не передбачили та випустили iOS 14.7.1 із катастрофічним багом. Як тільки ми дізналися про це, одразу ж розповіли у блозі.



5.jpg

Незадовго після цього вийшла нова iOS 15. Власники яблучних смартфонів переживали, що вона теж може бути небезпечною. Але це було марно. П'ятнадцята версія операційної системи вийшла дуже стабільною і повною на нововведення.

Що ж, це були всі найпопулярніші теми в блозі Техно Їжака за 2021 рік. Минулого року ми теж писали про головні новини 2020-го, можеш знайти їх у цьому матеріалі. Пропонуємо ще раз перечитати їх та зі спокійною душею відправити на сторінки історії технологій. Наступного 2022-го буде ще більше добрих новин. Принаймні, ми дуже сподіваємося на це.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі у 2021:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар