GoPro Hero 9. Все про кращу екшн-камеру 2020

Компанія GoPro випустила нове дев'яте покоління своїх екшен камер. Вони отримали цікаві нововведення, серед яких зйомка у 5К і функція вирівнювання горизонту. Я вже встиг трохи протестувати улюбленця екстремальних блогерів – GoPro Hero 9. І зараз розповім докладніше про новинку.

GoPro Hero 9. Нова комплектація

Схоже, змінювати комплектацію до пристроїв цього року стало мейнстрімом, згадати хоча б нові комплекти iPhone без блоку зарядки і навушників. GoPro Hero 9 же продається тепер в тканинному кейсі на блискавки. І це величезний плюс, адже його можна використовувати в подальшому.




Тканинну упаковку зручно носити з собою. Усередині міститься сама камера і кілька аксесуарів до неї. Можна покласти додаткову батарею, дроти та інші корисні штуки.

GoPro Hero 9. Кнопки управління і екрани

На корпусі є всього дві кнопки. Перша вмикає гаджет, а друга – починає і зупиняє запис. При цьому, можна натиснути на кнопку запису, коли камера вимкнена і відеозйомка все одно почнеться. Відключиться пристрій автоматично, коли користувач зупинить зйомку.

CHDHX-901-RW
14 995 грн
$531

Є два екрани – один спереду і один ззаду. Передній дисплей в GoPro Hero 9 став кольоровим, в попередніх моделях на ньому транслювалася інформація про налаштування. Тепер на ньому можна побачити себе. Задній екран з сенсорним управлінням. Через нього можна налаштувати камеру.

GoPro Hero 9. Час роботи

Від одного заряду пристрій може знімати близько однієї години. Це не дуже багато, проте цілком достатньо на зйомку одного занурення під воду або цілого блогу. Також можна докупити додатковий акумулятор, щоб міняти їх по міру розрядки.




До речі про зарядку – заряджається GoPro Hero 9 через USB Type-C. Роз'єм вдало захований під кришкою батареї. Тому екшн-камера не боїться води. Її можна занурювати до 10 метрів без додаткових водонепроникних чохлів.

GoPro Hero 9. Якість запису відео

Hero 9 записує відео у відмінній якості. А ще на неї можна робити дуже хороші фото. Максимальна роздільна здатність запису становить 5К при 30 кадрах в секунду. Є також 4К 60 fps, 2,7К 120 fps та FullHD 240 fps.




Але головна фішка нової моделі це стабілізація горизонту. Ця функція робить картинку чіткою навіть при сильній трясці руками або різких нахилах. Зіпсувати кадр буде дуже складно. На неї можна без всяких проблем знімати свої пробіжки або будь-які інші активні заняття. Без стабілізатора краще взагалі не знімати.

GoPro Hero 9. Чи варто купувати?

Протягом останніх двох років у компанії GoPro була свого роду творча криза. Вона випускала практично однакові екшн-камери кілька років поспіль. Але модель Hero 9 вийшла дійсно гарною.

Я вважаю, що камеру варто купити навіть власникам попередньої Hero 8. Компанія зробила якісний гаджет з безліччю нових фішок. І це те, чого ми так давно чекали.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
CHDHX-901-RW
12 699 ₴
317 $
Коментарі
Додати коментар