Як зробити примусове перезавантаження твого iPhone?


Здавалося б, не найскладніше питання з яким ми не часто стикаємося. Але коли настає той самий момент, що вимагає примусового перезавантаження смартфона, не завжди вдається швидко згадати, на які кнопки натискати.

Але не біда, ми точно знаємо що таке Hard Reset і як його зробити на будь-який з моделей iPhone .


Як зробити Hard Reset на iPhone

Насправді, все дуже просто. На даний момент є три комбінації для яблучних смартфоном, завдяки яким можна перезавантажити пристрій, навіть якщо воно зависло.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Починаючи з iPhone 5s і до iPhone 6s (iPhone 5s / SE / 6/6 Plus / 6s / 6s Plus) для активації Hard Reset необхідно одночасно затиснути кнопки Home і Power на 10 секунд. Але на iPhone 7 і 7 Plus, де клавіша "Додому" більше не фізична, Apple довелося придумати інший спосіб активації функції.

На цих пристроях потрібно на 10 секунд затиснути Power і кнопку зменшення гучності. А ось на нових смартфонах все трохи складніше. Для примусового перезавантаження iPhone 8/8 Plus, X, XS та XS Max, натисни кнопку гучності вниз, потім кнопку гучності вгору і тільки потім затисніть кнопку Power на 10 секунд.

Швидше за все, на нових iPhone зразка 2019 року збережеться той-же метод перезавантаження. При цьому ми сподіваємося ця інформація тобі якщо і стане в нагоді, то не часто. Але все ж краще бути обізнаним про такі речі. Про всяк випадок.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті