HomePod mini з iOS 14.4 стане ще чарівнішим!

Корпорація Apple викотила перші бета-версії для розробників оновлених операційних систем iOS 14.4, watchOS 7.3, tvOS 14.1 та macOS Big Sur 11.2. Найцікавішим нововведенням у беті прошивки для iPhone стала несподівана фішка в Handoff, яка працює в парі з HomePod mini.

Нова цікава фішка HomePod mini

Нововведення вже порадувало безліч користувачів популярного порталу Reddit. Працює воно так: коли користувач підходить з iPhone в руках до розумної колонці HomePod mini, то на смартфоні спрацьовує Taptic Engine (Тактильний відгук).



ezh|864х452.jpg

Чим ближче пристрої будуть знаходитися один до одного, тим більше буде відгук на яблучному телефоні. Крім цього, з наближенням до колонки, на ній починає інтенсивніше світитися інтерфейс управління. Чим ближче гаджети розташовані один до одного, тим яскравіше світяться вогники.

Коли користувач підходить зі смартфоном Apple впритул до аудіогаджету, на екрані телефону з'являється вікно з назвою і розташуванням HomePod mini, гліф колонки, інформація про альбом, виконавця та назва пісні.

У інших оновленнях – для Apple Watch, Apple TV та Mac, я поки не помітив таких цікавих фішок. Головні зміни цих прошивок стосуються поліпшення стабільності роботи і кращого захисту даних. А ось в iOS 14.4 нововведення вийшло куди цікавішим.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар