iMac 24" – комп'ютер, з яким хочеться вчитись

Близько п'ятдесяти років тому обов'язковим атрибутом кожного школяра, або студента були важкі підручники і посвідчення читача в бібліотеці неподалік від будинку. Саме завдяки цим речам можна було пізнавати світ і самовдосконалюватися.

Сьогодні практично всі найважливіші знання людства зберігаються у всесвітній павутині. Навчатися ще ніколи не було так просто, як в наш час. Але варто визнати, для максимально комфортної освіти одного лише смартфона не вистачить. Тільки повноцінний потужний комп'ютер зможе стерти перед учнем будь-які межі. Таким цілком може стати iMac.

iMac на М1: машина для ефективного навчання

Що таке iMac? Ми описали його так - ідеальний настільний комп'ютер для навчання і роботи. У цьому пристрої є все те, що потрібно учню. Великий і дуже якісний екран, зручна клавіатура і мишка.



1ezh|864х452 копия.jpg

Моноблок працює на просунутій операційній системі macOS. А це означає, що його не потрібно налаштовувати, встановлювати антивіруси і драйвера. Про все це вже подбав розробник. Крім того, на комп'ютері від Apple встановлені всі потрібні для навчання програми.

У Pages можна створювати тексти, письмові домашні завдання, оголошення, брошури та багато іншого. Keynote допоможе зробити ефектну презентацію для виступу перед дошкою. Це звичайно ж не все. Адже в App Store школяр або студент зможе знайти більше мільйона додатків для розвитку, навчання, пізнання нових наук і дисциплін.

Чому саме iMac 24"?

Втім, накачати програм з App Store можна на будь-який Мас. Але 24-дюймовий iMac з процесором М1 яскраво виділяється на тлі своїх молодших братів. Перш за все дуже потужною системою на чіпі Apple Silicon. Революційні яблучні процесори впораються з будь-яким, навіть самим важким завданням.


Дитина, у якої є iMac 24", може спробувати себе в програмуванні, графічному дизайні і створенні відео. Немає такого заняття, яке було б не по зубах цьому 24-дюймовому монстру.

До речі, монстром його можна назвати хіба що за продуктивну начинку. На вигляд він дуже навіть привабливий. iMac 2021 - це найтонший і барвистий апарат за всю історію яблучної компанії.

Він всього на 4 мм товще, ніж iPhone 12. Передню частину займає величезний барвистий екран з "підборіддям". Задня панель доступна відразу в 7 кольорах: зеленому, помаранчевому, жовтому, синьому, сріблястому, рожевому і пурпуровому. Тому можна без жодних зусиль підібрати ідеальне забарвлення під будь-який інтер'єр.



2ezh|864х452 копия.jpg

Моноблок здається ідеальним у всьому. Його дисплей має просто космічну роздільну здатність 4,5К. Є камера FaceTime HD 1080p, якщо раптом доведеться вчитися віддалено. Мікрофонів відразу три - вони розташовані так, щоб не було зайвих шумів. Ну а шість динаміків програють дуже якісний звук, і з басами все добре і високі витягуються.

IMac 24" створен бути незвичайним комп'ютером. Це іміджевий пристрій, позбавлений явних недоліків. Для школяра або студента він стане справжнім помічником у навчанні та саморозвитку.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар