Apple випустила новий iMac 27'' 5K 2020

Це був досить дивний реліз. Незважаючи на те, що ми в якійсь мірі вже звикли до оновлень продуктів компанії Apple, які останнім часом з'являються без зайвого шуму і презентацій, реліз iMac 2020 відзначився.

Якщо відкрити головну сторінку корпорації, ти відразу ж побачиш нові гаджети компанії. І, хоч презентації часто і не проводяться, Apple додавала оновлені продукти на перший рядок сторінки, тим самим знайомлячи відвідувачів сайту з представленим гаджетом.

Але не цього разу.



ezh|864х452-1.png

Дивно, що оновлений iMac з'явився тільки на 4 рядку головної сторінки офіційного сайту Apple, адже те, яким він вийшов, точно гідне більшого.

iMac 27'' 5К 2020

Ні, дизайн не змінився. І це не те щоб погано. Дизайн iMac дійсно гарний і він до цих пір вписується в будь-який інтер'єр.

Просто цей дизайн експлуатується з 2012 року і, як мінімум, рамки навколо дисплея можна було б зробити трохи меншими. Проте, тут є досить багато потужних оновлень, що заслуговують на увагу.

Значне оновлення iMac 27 дюймів

Так Apple сама підписала матеріал, присвячений релізу iMac 2020.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Вперше в iMac з'явилася опція установки скла з нанотекстурою замість стандартного глянцевого. Це те саме покриття, яке раніше з'явилося на професійному моніторі Apple Pro Display XDR. Правда у випадку з iMac доплата за опцію становить всього $500 замість $1000 за покриття для Pro Display.

А ще, вперше в iMac додали технологію True Tone, яка давним давно працює на MacBook і дозволяє користувачам не псувати свої очі.

Універсальний настільний комп'ютер став набагато потужнішим. У ньому з'явився багатофункціональний чіп T2, який відповідає за обробку зображення з камери (нарешті замість 720p встановили 1080HD) і контролює аудіосигнал. Це крім того, що чіп відповідає за шифрування особистих даних користувача.



ezh|864х452-3.png

У версії 2020 року iMac можна тепер придбати не тільки з 6-ядерним i5 або 8-ядерним i7, але і з 10-ядерним i9 3,6 ГГц. А оперативну пам'ять можна встановити аж на 128 ГБ.

І нарешті в 2020 році Apple відмовилася від накопичувачів Fusion Drive. Тепер на iMac можна вибрати тільки SSD накопичувачі від 512 ГБ до 8 ТБ.

А ось iMac 21,5'' залишився без оновлень. Чому так – сказати складно. Швидше за все Apple все ж готує новий дизайн для моноблока і найсмачніше залишила на потім.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар