iMac M1 2021. Перший огляд

Компанія Apple почала розсилати 24-дюймові iMac з процесором M1 першим користувачам. Ми вже отримали один яблучний комп'ютер, встигли його оглянути та спробувати в роботі. І готові поділитися нашими враженнями про нього без зайвих цифр і нудних характеристик.

То який же він – революційний моноблок від Купертіно?

iMac M1. Зачаровує дизайн

iMac 2021 не схожий на жоден зі своїх попередників. Зміни торкнулися як дизайну, так і начинки. Завдяки чіпу М1 купертинівцям вдалося зробити дуже тонкий з усіх боків комп'ютер. На його тлі попередні опуклі ззаду моноблоки виглядають зовсім блідо.



ezh|864х452-1.jpg

Відкриваючи коробку розумієш, що перед тобою перебуває пристрій майбутнього. Він легко вписується в будь-який інтер'єр. Важить зовсім небагато – всього 4 кілограми, тому його можна без проблем перенести в будь-який зручний кут кімнати.

Не можна не помітити й нові яскраві кольори. Чесно кажучи, на презентації здавалося, що такі забарвлення будуть виглядати трохи іграшково. Але ми помилялися, iMac виглядає лаконічно і дуже преміально.

iMac M1. Як він в роботі

Ми не сумніваємося, що ця модель стане однією з найпопулярніших за всю історію Купертіно. Він підійде більшості користувачів – студентам, дизайнерам, монтажерам та навіть пенсіонерам.



ezh|864х452-2.jpg

Професіоналам рекомендуємо брати більш просунуту модель хоча б заради додаткових портів, клавіатури з TouchID, і прискореного графічного процесора. Але навіть у базовій версії все прямо-таки літає, завдяки чіпсету М1. Робота з відео, фото та текстом на iMac 2021 принесла нам одне задоволення. Ніяких зависань, навіть на мить.

Так, можливо, ми трохи прикрасили досконалість новенького моноблока. Але цей пристрій нас просто зачарував. І судячи з відгуків від інших перших власників, не лише нас.


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
iMac M1 2021:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар