Інструкція від Apple як правильно чистити AirPods і AirPods Pro


Час від часу всі користувачі протирають свої смартфони і ноутбуки спеціальними серветками, тканиною або ватяними паличками, щоб ті залишалися чистими. Це цілком звичайна процедура, яка не займає багато часу і запобігає забрудненню динаміків і мікрофона.

Проте, ми рідко згадуємо про чистку аксесуарів і гарнітур, і це марно. Нещодавно компанія Apple на своєму офіційному сайті виклала рекомендації, як правильно чистити бездротові навушники AirPods Pro , AirPods та їх футляри. Це зовсім нескладно, але дуже корисно для довгого терміну служби навушників.


Як правильно чистити AirPods

Купертинiвцi підкреслюють, що для очищення навушників необхідно використовувати м'яку суху тканину без ворсу. Змочувати її не бажано. Але можна це зробити в тому випадку, якщо на пристрої потрапили речовини, які можуть залишити плями або пошкодити пластик.


Ezh864х452-01.jpg

Що стосується самої складної для очищення деталі – сіточки динаміків і мікрофона, то її слід чистити ватною паличкою. Її змочувати точно не можна, як і використовувати гострі предмети та абразивні матеріали.

Кейс-зарядку Apple рекомендує приводити в порядок також за допомогою тканини без ворсу. Її можна трохи змочити в розчині ізопропілового спирту, якщо футляр дуже брудний. Зарядні порти прочищати гострими предметами теж не рекомендується, так як вони можуть пошкодитися контакти.

Силіконові вкладиші AirPods Pro можна промивати у воді, але без мила та інших хімічних засобів. Після купання їх необхідно повністю просушити, щоб волога не потрапила на сітку на пристрої.


Ezh864х452-02.jpg

Як заявляє Apple, при дотриманні цих простих правил гігієни для бездротової гарнітури, ти можеш бути впевнений, що навушники прослужать у тебе дуже довго. Якщо будеш дбати про чистоту гаджетів хоча б раз на тиждень, ніяких проблем з забрудненням точно не виникне.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті