iOS 13. Чому варто оновитися 10 вересня?


Перша бета-версія операційної системи iOS 13 для розробників була представлена в рамках презентації WWDC19 ще 3 червня цього року. З тих пір ми протестували всі наступні публічні пробні версії і зібрали аргументи на користь оновлення.

Забігаючи трохи наперед: нова прошивка буде кардинально перероблена і покращена. Детальніше зараз розповімо.


Оновлюватися на iOS 13 чи ні?

Звичайно оновлюватися! Майбутня прошивка здивувала нас ще на стадії бета-тестування. По-перше, швидкістю роботи абсолютно на всіх моделях iРhone, починаючи з iPhone 6s.

Безумовно, ми упустимо моменти, коли вилітали деякі додатки або нестабільно працювали. У публічному релізі такого точно не буде.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Варто врахувати, що це пробник, який демонструє деякі функції продукту. Він не повноцінний, про що і попереджає Apple . Проте, швидкість роботи здивувала всіх критиків. Особливо рекомендуємо оновитися власникам найстарішою з підтримуваних моделей - iPhone SE.

Крім цього, iOS 13 подарує ряд нововведень, які полегшать використання пристрою. Перш за все, це нова темна тема, яка шикарно виглядає у всіх вбудованих додатках. У сторонніх її потрібно окремо активувати в настройках, що не дуже зручно. Але у фінальній версії це швидше за все дороблять.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Але це далеко не все. Зміни торкнулися автентичного значка гучності, який займав більшу частину екрану. Тепер же він розташовується в зручному місці і займає мінімум площі на дисплеї.

Також компанія з Купертіно кардинально переробила інтерфейс в багатьох вбудованих сервісах. Серед них «Здоров'я» і «Нагадування», які отримали мінімалізм в дизайні і полегшене управління.

Плюс на iPhone без підтримки функції глибокого натискання тепер також можна скористатися додатковим підміню завдяки функції Haptic Touch . І вже тільки цих булочок, на нашу думку, досить, щоб відразу ж встановити iOS 13, як тільки вона вийде в публічний реліз 10 вересня, після закінчення презентації нових iPhone 2019.

Але в будь-якому випадку остаточний вибір залишається за тобою. Ми сподіваємося, що ти приймеш до уваги нашу думку і приймеш правильне рішення;)

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар