iOS 13 вже доступна до установки! Як підготувати свій iPhone до оновлення?


Вчора ввечері вийшла фінальна версія операційної системи iOS 13. Нарешті всі користувачі моделей від iPhone SE і до iPhone 11 можуть насолодитися повноцінним релізом - темної темою, новими нагадуваннями, переробленим додатком Фото та багатьох інших нововведень.

Якщо ти ще не встиг оновитися, то завдяки цьому матеріалу у тебе є можливість дізнатися, як зробити це найбезпечнішим способом, без неприємних наслідків. Якщо ж тобі досі не прийшло повідомлення, то ми зараз розповімо, як усунути цю проблему.


Встановлював бету iOS 13?

Якщо ти встиг затестіть пробні версії прошивок, то ти поки не можеш отримати фінальну версію по «повітрю» через пункт «Оновлення ПЗ». А для того, щоб це стало можливим, потрібно відкотитися на попередню версію iOS 12.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Але для початку створи резервну копію, яка дозволить не втратити дані і останні настройки на твоєму смартфоні від Apple . Будь уважний, якщо у тебе бета iOS 13.1, то успішно відновити дані ти зможеш тільки 30 вересня. Саме тоді вийде ще одне повноцінне оновлення iOS 13.1.

Якщо ж ти не відкат - не отримаєш ніякого оновлення. У ситуації зі складанням Golden Master все трохи інакше. Ймовірно, тут навіть не знадобитися щось перенастроювати, адже версії будуть повністю ідентичні.

Те ж стосується і бета-профілю. Навіть якщо ти в останній момент передумав використовувати пробні прошивки, але активував участь в програмі тестування, тобі необхідно позбутися від профілю. Для цього перейди в «Налаштування» - «Основні» - «Профіль» і видали його. Потім обов'язково перезавантажити пристрій.


EzhNewsSite-700x3682.jpg


Створи резервну копію прямо зараз!

Цей крок бажано виконати кожному власнику, який планує встановити оновлення. При цьому, не важливо, яке. Просто роби це кожен раз, щоб не втратити дані і мати можливість відкотитися на минулу версію в разі потреби.

Завжди є ймовірність, що кому-то iOS 13 може не сподобатися. Хоча пробні прошивки показали себе з хорошого боку, ніяких серйозних помилок і гальмувань бути не повинно.


Чи вистачить тобі місця для установки iOS 13?

Зайвий раз не завадило б подбати про пам'ять пристрою і упевнитися, що місця під свіженьку прошивку точно вистачить. Для поновлення необхідно мінімум 2 ГБ. Щоб очистити місце, перейди в «Налаштування» - «Основні» - «Сховище iPhone».


EzhNewsSite-700x3683.jpg

В іншому випадку механізм очищення непотрібних даних зробить це за тебе. Але він не завжди справляється, якщо пам'яті зовсім мало.


Основні приготування

Найпростіше що ти можеш зробити, це виконати наступні кроки

  • По-перше, заряди iPhone мінімум на 50%. Або просто залиш його на зарядці при оновленні.
  • А по-друге, переконайтеся в тому, що гаджет підключений до стабільної мережі Wi-Fi. По мобільному інтернету iOS, як і раніше, не можна оновити.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Після цієї простої інструкції у тебе не повинно виникнути ніяких проблем з оновленням. Виконав всі пункти? Супер! Залишилося тільки трохи почекати, поки iOS 13 завантажиться на iPhone. Всі подальші дії відбудуться автоматично.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті