iOS 13. Швидке налаштування WiFi і Bluetooth з пункту управління


До виходу фінальної версії операційної системи iOS 13 залишилося всього п'ять днів. Але ми вже готові тобі розповісти про нові незвичайних функціях, які будуть доступні в ній.

І в першу чергу, в цьому Гайд навчимося швидко підключатися до точки доступу Wi-Fi або Bluetooth-пристрою безпосередньо через «Пункт управління». Раніше це потрібно було зробити через «Налаштування», але тепер Apple вирішила полегшити нам доступ до цієї опції.


Як швидко підключитися до Wi-Fi з iOS 13

Для початку відкрий «Пункт управління» свайпом знизу або праворуч зверху, якщо у тебе iPhone з Face ID. Утримуй палець на блоці з мережевими підключеннями - на ньому знаходиться іконка бездротового інтернету, авіарежіма, Bluetooth та інше.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Потім тапні по значку Wi-Fi, в активованому режимі он загоряється синім кольором. Після цього спини дотик на ньому. З'являться додаткові функції в новому вікні. У ньому знову затисніть іконку Wi-Fi і тобі відкриються всі точки доступу. Серед них вибери необхідну.


Як швидко підключитися до Bluetooth-пристрою з iOS 13

Для початку переконайся, що включив цю опцію передачі даних на iPhone і другом гаджет. Потім відкрий всі той же «Пункт управління» і включи Bluetooth.

Затамуй дотик на вікні з потрібною функцією. Після цього стримуй палець на іконці, доки не отримаєте збережені пристроїв. Серед них ти зможеш вибрати потрібну і підключитися.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Як бачиш, управляти цими опціями на iOS 13 стало набагато зручніше. Але це далеко не останні зміни. Ми будемо і далі розповідати тобі про корисні нововведення для нової прошивки, щоб тобі стало ще простіше управляти своїм гаджетом.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті