iOS 14.5: Коли вийде?

На своїй весняній презентації 20 квітня компанія Apple крім нових гаджетів анонсувала вихід оновлення iOS 14.5 – мобільної операційної системи для iPhone. Апгрейд вийде вже наступного тижня. Точну дату, на жаль, не повідомили, але швидше за все оновлення з'явиться не раніше вівторка 27 квітня.

iOS 14.5 – вийде на наступному тижні

Крім цього, яблучні розробники вже випустили iOS 14.5 Release Candidate. Це остання бета-версія прошивки, яка виходить прямо перед фінальною версією для всіх користувачів. Вона нічим не відрізняється від готової збірки, і служить в першу чергу для того, щоб перевірити останні недоробки перед основним релізом.



ezh|864х452.jpg

Головним нововведенням в майбутньому оновленні буде те, що сторонні додатки більше не зможуть без запиту збирати особисті дані користувача. Перш за все, це відноситься до дій в браузері та соцмережах – їх використовують для підбору реклами по унікальним інтересам власника пристрою. Тільки заради цієї функції вже варто оновитися.

Купертинівці анонсували апдейт разом з мітками AirTag для пошуку особистих речей. Вони надійдуть у продаж вже з 30 квітня, але працюватимуть лише з iOS 14.5 та більш новими версіями операційки.

До речі, крім прошивки для iPhone, на наступному тижні також вийдуть watchOS 7.4 та macOS 11.3. Що ж – чекаємо з нетерпінням.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар