iOS 14. З'явиться ще одна неймовірна функція

До старту літньої конференції для розробників залишається все менше часу і вже зовсім скоро ми дізнаємося, якою насправді буде iOS 14. WWDC 2020 стартує 22 червня в 20:00 за київським часом.

Але вже зараз нам не терпиться дізнатися про нововведення, що нас чекають. Нещодавно ми вже випускали матеріал з описом відомих функцій iOS 14, після якого бажання оновитися стало тільки більшим. А сьогодні до нас в руки потрапила інформація про ще одне нововведення.

Apple вбудує в систему офлайн-перекладач

Я думаю, кожен з нас хоча б раз користувався вбудованим в браузер Chrome перекладачем і знає, наскільки це буває зручно. Щось подібне з'явиться і в iPhone. Тільки набагато крутіше.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Завдяки частині програмного коду, який опинився в розпорядженні одного з найавторитетніших технологічних видань 9To5Mac, стало відомо, що Apple готує великий сюрприз. Мова про вбудований в мобільну операційну систему перекладача, який зможе працювати офлайн.

Судячи з даних коду, що витекли, функція точно буде реалізована в браузері Safari. Ми зможемо заходити на будь-які іноземні сайти і, використовуючи перекладач, розуміти про що на них йде мова, якою б мовою вони не були.

Причому, користувачі зможуть вибирати автоматичний або ручний режим для перекладу, а iPhone навіть не потрібно буде для цього підключення до інтернету.



2ezh|864х452 2.png

На перший погляд, звичайно, може здатися трохи дивним, коли для перекладу на сайтах в інтернеті розробники вирішили задіяти ресурси пристрою, а не здійснювати цей процес онлайн, як це відбувається в Google.

Але як раз в цьому і криється вся суть. По-перше, Apple готується до того, щоб впровадити функцію в усі додатки iPhone, а по-друге, компанія не хоче відправляти текст на власні сервера, щоб не ставити під сумнів безпеку операції. Правда поки невідомо, який саме перекладач буде використовувати Apple.

І це, якраз, в дусі Apple. Безпека особистих даних користувача понад усе! – ось, що приходить першим в голову, коли я думаю, який би слоган я використовував для опису продуктів яблучної корпорації.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар