iOS 14. Найочікуваніші нововведення наступної операційної системи


Згідно витокам, корпорація Apple вже активно працює над новою операційною системою iOS 14. При цьому джерела заявляють, що оновлення не принесе таку кількість нових функцій, як минула версія прошивки. Але це не означає, що серед невеликої кількості свіжих фішок не буде дійсно класних рішень.

Нам здається, що розробникам варто прислухатися до користувачів. Ну хто, як не вони знають що потрібно змінити і додати. Тому в цьому матеріалі ми зібрали найпотаємніші з наших побажань і сподіваємося, що вони збудуться.


iOS 14. Побажання користувачів

Найбільше багато хто сподівається побачити повністю перероблений дизайн інтерфейсу головного меню, іконок і параметрів. Останній раз таке оновлення було в 2013 році з виходом iOS 7. Кардинальних змін з тих пір не було.


Ezh864х452-01.jpg

Ще однією мрією багатьох власників iPhone є можливість встановлювати додатки за замовчуванням. Прикладом, замінити Safari на Google Chrome, або додаток «Камера» на який-небудь більш неймовірний. Напевно у багатьох знайдеться якийсь зручніший аналог встановлених програм.

Ну а що говорити про новий екран дзвінка, який не буде переривати будь-яка дія і перекривати весь екран смартфона. Всі ми цього хочемо вже не перший рік. Сподіваємося, наступного року це все-таки трапиться. Адже вже сам віце-президент по розробці програмного забезпечення Крейг Федерігі заявив про те, що це оновлення входить в плани компанії.

Чи не менше чекаємо і віджетів. Власники iPad їх уже активно використовують на великих екранах. На смартфони поки функція розташування віджетів на головному екрані не добралася, але є надія, що все незабаром зміниться.


Ezh864х452-02.jpg

З глобальних змін, користувачі сильно хочуть побачити режим багатозадачності з поділом екрана на кілька додатків одночасно. Така ж опція успішно реалізована на планшетах компанії. Але ось на маленьких екранах смартфонів купертинівці поки не наважуються її активувати.

І ми припускаємо, що саме це нововведення з'явиться з великою часткою ймовірності. Що також підтверджує китайське видання Brother Fruit. Правда очікується, що функція з'явиться тільки в iPhone з великими дисплеями.

У будь-якому випадку, на велику кількість нових фішок ми не сподіваємося. Корпорація Apple, за чутками, вирішила зробити основний акцент на оптимізації, стабільності роботи та усуненні помилок, що дуже радує. Але як би там не було, iOS 14 буде для нас не менш цікавою, ніж минулі версії операційної системи.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар