iOS 14. Все, що відомо вже зараз


Презентація iOS 14 для iPhone відбудеться тільки в червні, але вже зараз з'являються перші витоки з перевірених джерел про нову операційну систему.

Найбільше інформації просочилося саме цього тижня, тому ми вирішили зібрати все, що відомо на даний момент і поділитися цим з тобою. Готовий почути які нові фішки з'являться? Що зміниться і які пристрої отримають підтримку? Тоді почнеімо.


Нововведення iOS 14

Найважливішою новою фішкою iOS 14 стане нова система захисту перевірочних SMS-кодів. Це ті, які приходять нам після реєстрації на якомусь сайті.



ezh|864х452-3.png

В оновленій версії прошивки відправлені системою повідомлення будуть прив'язані до унікальної адреси URL. Завдяки чому у хакерів не буде можливості підробити сайт, щоб отримати доступ до твоєї облікового запису.

Також, за традицією, з'являться 62 унікальних емодзі, які являють собою частини тіла, особи, побутові предмети, одяг, музичні інструменти, тварин та інші об'єкти. Всього їх буде 117, але тільки 62 з них унікальні. Решта – варіації зі зміненим кольором шкіри та іншими незначними змінами.



ezh|864х452-1.png

Крім цього, нарешті змінять інтерфейс вхідного дзвінка, який зараз блокує весь екран. Користувачі давно хотіли побачити подібне нововведення. Після апгрейду дзвінок на включений екран буде надходити у вигляді сповіщення – смужки вгорі екрана. Ну нарешті, Apple!


iOS 14 Підтримувані пристрої

На наш превеликий подив, iOS 14 підтримуватимуть всі ті ж моделі iPhone, на які можна встановити iOS 13. А це означає, що п'ятирічний iPhone 6s і трохи менш старий iPhone SE залишаться актуальними ще як мінімум на один рік.

Ну а з ними, всі більш молоді покоління смартфонів. Купертіно і в цьому році в черговий раз доводить, що багато років підтримує всі свої продукти, на відміну від інших виробників смартфонів. Також оновлення отримає iPod touch (7-го покоління).



ezh|864х452-2.png

Але все це поки попередня інформація від хоч і перевірених, але не 100% джерел. До релізу ще цілих чотири місяці, а значить Яблучна компанія ще може внести корективи або повністю змінити свої плани.

Ми вже писали раніше про нововведення, які хотіли б побачити в iOS 14. А чого від оновлення чекаєш ти?


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар