iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8. Що вже зараз відомо про наступні операційні системи Apple

Вихід нових поколінь операційних систем для всіх продуктів Apple відбудеться нескоро. Проте, інсайдер під ніком LeaksApplePro запевняє, що вже знає які будуть головні зміни в iOS 15, iPadOS 15 та watchOS 8, а також які пристрої отримають чергове оновлення.

Що нового в iOS 15

Одним з головних поліпшень, за словами експерта, стане повністю перероблений код для збільшення часу автономної роботи яблучного смартфона. Ймовірно все через останню лінійку iPhone 12, адже час роботи від батареї у них у порівнянні з минулим поколінням iPhone 11 не змінився. Але вже в iOS 15 розробники це виправлять.

З'явиться підтримка додатків для створення доповненої і віртуальної реальності. Можливо, ці програми створять спеціально для сканера LiDAR в нових iPhone 12 Pro. Або ж Купертіно нарешті готується випустити довгоочікувані окуляри доповненої реальності Apple Glasses.



ezh|864х452-1.jpg

Крім цього, в Яблучній корпорації кардинально перероблять додаток "Музика". Підтримувати оновлення будуть всі моделі, починаючи з iPhone 7.

Що зміниться в iPadOS 15

Для власників планшетів додадуть можливість розміщувати віджети на будь-яку робочу сторінку з додатками в iPad. Зараз же додавати їх можна тільки на головний екран. Додаток "Музика" також оновлять.

Додадуть нове вбудований додаток "Калькулятор". І таємничий додаток з підтримкою AR і VR (доповненої та віртуальної реальності).

Якою буде watchOS 8

Власників смарт-годинників чекає найбільше оновлення. У зливі йдеться про те, що Apple Watch "почнуть працювати на іншому інтерфейсі". Простіше кажучи, кардинально зміниться взаємодія з iPhone або якимось іншим пристроєм.



ezh|864х452-2.jpg

Можливо, аксесуар стане ще більш незалежним від смартфона. Є також ймовірність, що мова йде про Apple Glasses. Було б круто, якби годинник працював у парі з окулярами доповненої реальності.

Крім цього, поліпшать функцію пов'язану з артеріальним тиском. У непередбачуваному 2021 це зайвим не буде.

А ось стосовно нової macOS інсайдер ніяких секретів не розкрив. За його словами, в ОС для комп'ютерів і ноутбуків від Apple майже нічого не зміниться. Правда це чи ні, дізнаємося вже після перших бета-версій у червні 2021 року.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар