iOS 15. Найочікуваніші функції

Оновлену мобільну операційну систему iOS 15 традиційно анонсують на початку червня, в рамках конференції для розробників Apple WWDC 2021. Сьогодні ми не можемо напевно сказати, яким буде майбутнє оновлення для iPhone. Але інсайдери вже встигли злити кілька цікавих нововведень. Про них і поговоримо.

Що може з'явиться в iOS 15

Зручне управління повідомленнями. Подейкують, розробники додадуть фішку, яка значно поліпшить роботу повідомлень. Наприклад, вони перестануть спливати на екрані в режимі сну або під час водіння, щоб не заважати користувачеві. А можливо навіть, смартфон навчиться самостійно відповідати на повідомлення, коли власник зайнятий.



ezh|864х452-1.jpg

Оновлення сервісу iMessage. Інсайдери також стверджують, що Apple готує покращену версію iMessage. Додаток після апдейта має стати справжнім конкурентом гігантів WhatsApp, Telegram і Viber. Правда, швидше за все, оновлений iMessage з'явиться вже після конференції у фінальній версії прошивки для iPhone.

Заборона на відстеження даних користувачів. Корпорація всерйоз збирається продовжити боротьбу з недобросовісними розробниками додатків. Купертинівці хочуть впровадити щось на кшталт "дошки ганьби", на якій з'являться найнебезпечніші програми, які збирають про нас найбільше особистих даних.

Розстрочка-11%
MLPG3
26 999 ₴
24 099 ₴
610 $

Зміни на екрані блокування. На екрані блокування в iPhone також з'являться нововведення. Розробники додадуть можливість гнучко налаштовувати повідомлення на заставці. Це дозволить трохи кастомізувати екран і урізноманітнити свій iPhone.

Звичайно, це далеко не все, що нас чекає на WWDC 2021. Плюс це не достовірна інформація і до неї потрібно ставитися поки скептично. Але цілком можливо, що саме ці фішки ми дійсно побачимо в майбутньому оновленні iOS 15.


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Передзамовляй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар