iPad 2019 - той самий iPad з осінньої презентації Apple

Мабуть, найголовнішою несподіванкою презентації Apple Special Event September 2019 став новий iPad сьомого покоління.

Справа в тому, що останнім часом компанія Apple відводила для представлення своїх планшетів окрему презентацію в жовтні, або тихо заливала новинки на сайт, як це було в березні. Втім, ми очікували побачити щось таке. Гаджет покликаний стати хорошою і більш доступною альтернативою iPad Pro. А також деяким замінником ноутбука.


EzhNewsSite-700x368.jpg

Які функції в ньому заховані і що нового в сьомому поколінні легендарного пристрою - читай далі.


Дизайн iPad 2019

Зовнішній вигляд девайса практично не змінився. Купертіновци використовували полюбилася користувачам дизайн, але з поліпшеннями. Так корпус гаджета вперше виготовлений з алюмінію повністю.

Також унікальним став розмір Retina дисплея, тепер він 10,2-дюймовий з здатністю 2160 х 1620 пікселів. Планшет доступний в сріблястому, золотом і "Space Grey" кольорах.


Характеристики iPad 2019

За швидкість роботи відповідає знайомий нам з часів iPhone 7 і iPhone 7 Plus процесор A10 Fusion з 64-бітної архітектурою. З ним в парі буде працювати ще один невеликий чіпсет М10. За словами одного з розробників, Грега Джосвяка процесор в 2,5 рази швидше, ніж в популярних сьогодні ноутбуках.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

На жаль, про ємності акумулятора поки нічого не відомо. На офіційному сайті нас запевняють, що пристрій пропрацює до 10 годин при активному використанні.

Що стосується камери, то тут нічого особливо виділити. Для потреб власників iPad, як правило, не потрібен найкращий модуль на ринку. Гаджет оснащений 8 мегапіксельною основною камерою, яка знімає відео з роздільною здатністю 1080р при 30 кадрах в секунду.

Також підтримується режим сповільненої зйомки в 720p при 120 кадрах в секунду, Live Photos і панорамні знімки. Фронтальна камера тут на 1,2 мегапікселя, чого цілком вистачить для відеозв'язку в FaceTime або Skype. На більше розраховувати не слід.


Особливості iPad 2019

Ця модель iPad помітно виділяється серед інших планшетів. Дехто з аналітиків порівнюють його з лінійкою Pro девайсів, хоча він знаходиться в зовсім іншому модельному ряду. Проте, він дійсно стане хорошим інструментом на кожен день.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

За меншу вартість він пропонує покупцям відмінний набір функцій. У ньому передбачена підтримка Apple Pencil (першого покоління), а значить його зможуть використовувати художники і дизайнери.

Це перший пристрій від Apple такого класу, яке підтримує використання SD-карт, правда для цього необхідно докупити спеціальний адаптер. Ну і само собою, планшет підтримує підключення клавіатури - сьогодні без подібного троянда аксесуарів не обходиться жоден iPad, створюваний як робочий інструмент.

І, з огляду на вартість гаджета і його можливості, iPad 2019 точно сподобається письменникам, журналістам і дизайнерам, робота яких проходить в найнесподіваніших місцях.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

За iPad 7 доведеться віддати щонайменше 329 доларів за звичайний варіант з мінімальним об'ємом пам'яті в 32 ГБ. Це ціна озвучена Apple для ринку США без урахування податків. За 4G LTE версію - мінімум 459 доларів. Також є моделі на 128 ГБ пам'яті.

Таким ось вийшло нове покоління яблучних планшетів. Чи не знаємо як ти, а ми задоволені появою нового представника серед продуктів Купертіно. Старт продажів запланований на 30 вересня цього року і нам вже не терпиться потримати новий пристрій в руках.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар