iPad 2020. Як буде виглядати Pro-планшет? Дизайн вже злитий


На початку року особливий інтерес в мережі викликали концепти планшета iPad Pro 2020. Їх автором є відомий дизайнер під ніком OnLeaks. Новий девайс повинен вийти в кінці березня, так що вже зовсім скоро можна буде порівняти концепт і оригінал. А поки, давай подивимося, що нам показав інсайдер.


Яким буде iPad Pro 2020

Автор зображень заявляє, що створив їх на основі офіційного прототипу. На знімках гаджета красується потрійний модуль камери, як у iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Грані пристрою прямокутні, без округлостей. Задня кришка, ймовірно, виконана з алюмінію. Весь корпус здається монолітним, нагадуючи дизайн культового iPhone 4. Нічого додати – красень.





Як процесор купертинiвцi використовуватимуть швидше за все чіпсет A13X Bionic. Поки невідомі його характеристики, але повідомляється, що він буде більш продуктивний і енергоефективний ніж його попередник A13 Bionic.

Варто відзначити, що згідно зi зливу інформації, Apple готується показати навесні відразу дві моделі iPad Pro. Перша отримає 11-дюймовий екран, а друга 12,9-дюймовий.

Популярність концепту від OnLeaks для нас зовсім не видається дивною. Він є одним з найавторитетніших інсайдерів наших днів і неодноразово першим розповідав про особливості майбутніх яблучних гаджетів. Тому ми впевнені, що якісь деталі майбутнього планшета він точно нам вже розкрив, але є велика ймовірність, що це ще не все.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар