iPad 9. Все, що відомо про планшет вже зараз

Китайське видання cnBeta поділилося нещодавно інформацією про те, яким буде iPad 9. Дані про майбутній планшет від Apple їм злив таємний інсайдер з компанії-постачальника деталей для пристрою. За чутками, гаджет отримає багато крутих нововведень.

Яким буде iPad 9?

Подейкують, що планшет отримає багато важливих змін. Яблучні розробники кардинально перероблять екран. Він стане трохи більшим, ніж в попередника восьмого покоління – 10,5 дюймів в новинці проти 10,2 в iPad 8.



ezh|864х452-1.jpg

Швидше за все дисплей збільшиться за рахунок того, що рамки стануть меншими. Точно так же, як це було в iPhone 12. При цьому, розміри повинні залишитися незмінними. Якщо це правда, то користуватися гаджетом буде ще приємніше і легше.

Таємне джерело також запевняє, що в новому пристрої буде стояти потужний процесор A13 Bionic. Це відмінний чіпсет, хоча він і не самого останнього покоління. Але, ймовірно, А14 буде використовуватися поки тільки для більш професійної моделі – iPad Pro.

Збільшиться і обсяг оперативної пам'яті. Планшет отримає 4 ГБ ОЗУ, замість 3 ГБ в попереднику. При цьому залишиться всіма улюблений сканер Touch ID, вбудований в кнопку включення. Нікуди не зникне і стандартний для всіх яблучних продуктів роз'єм Lightning.



ezh|864х452-2.jpg

Про комплектацію інсайдер нічого не розповідав. Але, швидше за все, майбутній iPad буде продаватися без блочка для зарядки, але з проводом Lightning/USB-C.

Ну що ж, цей злив дуже схожий на правду. Але все ж, поки не варто вірити в те, що пристрій буде саме таким. Хоча озвучені характеристики дуже навіть радують.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар