iPad Air | iPad 2020. Все про нові планшети Apple

По суті, на першому осінньому івені у цьому році (не секрет, що буде другий – iPhone 12 ще не показали), Apple зробила те, чого давно не вистачало більшості користувачів. Яблучна компанія додала барв в оновлені, за традицією неймовірно потужні, пристрої. І це по-справжньому круто!

Про яскраві прокачані Apple Watch Series 6, з датчиком вимірювання рівня кисню в крові, ми вже встигли поговорити докладніше. А сьогодні, обговоримо нові iPad. Тут точно є на що подивитися, адже нам показали відразу дві оновлені моделі!

Що нового в iPad Air 2020

Все нове! Новий дизайн зі зменшеними рамками дисплея, в стилі iPad Pro 2020. Нова кнопка Power з новим, вмонтованим прямо в неї, датчиком Touch ID. Нові яскраві кольори.



ezh|864х452-1.png

Це наймасштабніший апгрейд в історії новинки. iPad Air 4 покоління став на 40% продуктивніше iPad Air 3 і практично наздогнав iPad Pro за можливостями. Тут, так само, як і в старшій моделі, відмінно йдуть навіть найскладніші ігри та професійні програми.

«Сьогодні ми раді представити вам повністю оновлений і набагато більш потужний iPad Air. Вперше він оснащений процесором A14 Bionic, найпродуктивнішим серед створених Apple», – оголосив на презентації Грег Джозвіак, старший віце президент Apple з міжнародного маркетингу.

Характеристики iPad Air 4 покоління:

  • Процесор: Apple A 14 Bionic;
  • Дисплей: Liquid Retina 10,9'';
  • Камери: 12 Мп f/1.8 та 7 Мп f/2.4;
  • Кольори: Silver, Space Gray, Pink Gold, Green, Blue Sky;
  • Інтерфейси: коннектор USB-C, Touch ID в кнопці Power;
  • Аксесуари: Apple Pencil 2 та Apple Magic Keyboard.



ezh|864х452-2.png

Дивно, що чіп Apple A 14 Bionic показали в iPad Air 4, адже раніше Apple завжди представляла флагманський процесор в iPhone. Але убого року iPhone 12 затримуються, а значить традиції неминуче зазнають змін.

Передзамовити iPad Air 4 в Техно Їжаку.

Що нового в iPad 2020

Несподівано для всіх, навіть для інсайдерів, Apple показала на презентації 15 вересня оновлений iPad 8 покоління з дисплеєм 10,2 дюйма. Він став найдоступнішим повнорозмірним iPad в лінійці, що оновилася.

Базова модель отримала процесор Apple A12 Bionic, який до цього використовувався в iPad Air та iPad mini 2019 року. Непогане оновлення, враховуючи, що ціна iPad 8 не виросла у порівнянні з iPad 7 в момент його релізу.



ezh|864х452-3.png

Також цього року Apple вкотре задерла планку для конкурентів, зробивши навіть найдоступніший планшет несподівано потужним. Адже на базі A12 Bionic розробникам вдалося поліпшити підтримку нейромереж, машинного навчання та інших ресурсоємних завдань.

Тепер навіть в планшетах Apple початкового рівня є підтримка Apple Neural Engine.

Передзамовити iPad 8 в Техно Їжаку.

iPad OS 14

Ну і звичайно ж нова операційна система для всієї актуальною лінійки планшетів Apple.

iPad OS тільки нещодавно офіційно відокремилася від iOS й не значно відрізняється від мобільної операційної системи для iPhone. Ми вже розповіли чому потрібно оновлюватися на iOS 14 прямо зараз. У випадку з iPad OS 14 наша порада так само актуальне.

Так що давай оновлюватися разом! Я, до речі вже вибрав собі зелений Air – просто неймовірно як Apple вдається кожного разу вражати такими красивими кольорами!



Без назви-2.png


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар