iPad mini 6. Зовнішній вигляд, характеристики та дата виходу.

Судячи з інформації від інсайдерів, компанія Apple активно працює над новим iPad mini 6. Яблучний планшет повинен вийти вже цього року. У ньому буде дуже багато нововведень, як в дизайні, так і в начинці. Чого нам чекати від шостого покоління iPad mini та коли він з'явиться? Розбираємося нижче.

Яким буде iPad mini 6

Японський блог MacOtakara поділився унікальною інформацією від китайських постачальників Apple про характеристики і дизайні майбутнього пристрою. У витоку значиться, що гаджет отримає збільшений екран розміром 8,4 дюймів. У попередньому поколінні iPad mini екран був сильно менший – 7,9 дюймів.



ezh|864х452-1.jpg

Не дивлячись на збільшений дисплей, габарити корпусу не зміняться. Розробники просто зменшать рамки навколо екрану. Крім цього, корпус стане трохи тонше, точно так же, як в iPad Air 4. До речі, цілком можливо, що зовні вони будуть дуже схожі.

Нове покоління міні планшета збереже роз'єм Lightning і сканер відбитків пальців Touch ID, який можуть вмонтувати під дисплей. Хоча британські інсайдери запевняють, що в новому гаджеті з'являться сканер обличчя Face ID та новий порт для зарядки USB-C.


Ймовірно, розробники додадуть новий тип дисплея, виготовлений за технологією mini-LED. Ходять чутки, що купертинівці давно хочуть використовувати саме цей тип екранів. Ну і як приємний бонус, нове покоління iPad mini отримає підтримку Apple Pencil 2.

Коли вийде

Ще в жовтні минулого року Джон Проссер передбачав весняний івент на 16 березня. У той же день він вгадав дату осінньої презентації MacBook на Apple Silicon, вона відбулася 17 листопада. Тому, йому цілком можна повірити й цього разу.



ezh|864х452-2.jpg

Якщо інсайдер не помиляється, цієї весни нас чекає просто маса яблучних новинок. З чуток, Купертіно анонсує у березні нові комп'ютери Mac на процесорі Apple Silicon, iPad mini 6, iPad 9 і навіть нові AirPods. Якщо витоки нас не обманюють, то це буде легендарна весна. Що ж, чекаємо з нетерпінням.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар