iPad Pro 2021 покажуть вже сьогодні?

Авторитетний інсайдер LeaksApplePro впевнений, що Apple анонсує новеньке покоління iPad Pro 2021 і оновлену клавіатуру Magic Keyboard у вівторок 13 квітня – тобто сьогодні. Хоча інші експерти не виключають, що яблучний планшет вийде в кінці місяця. Чи так це? Давай розбиратися разом.

Чи побачимо ми iPad Pro 2021 вже сьогодні?

Отже, LeaksApplePro на своїй сторінці в Twitter зробив пост. У ньому йдеться про прес-реліз iPad Pro і Magic Keyboard, який нібито запланований на 13 квітня. Повноцінної презентації не буде, навіть в онлайн форматі. Купертинівці просто викотять новинки на сайт.

Крім планшета, інсайдер згадав й про маячки для пошуку втрачених речей AirTags. Їх анонс знову відкладається (навіть не знаю вже вкотре). І судячи з тенденції, чи побачимо ми їх коли-небудь взагалі – це велике питання.



ezh|864х452.jpg

А ось за інформацією від агентства Bloomberg, вихід iPad Pro планується аж на кінець квітня. Відомо також, що у яблучної компанії виникли серйозні перебої з поставками нових mini-LED дисплеїв і деяких інших комплектуючих. Тому зі старту продажів новеньких яблучних планшетів на всіх бажаючих може не вистачити.

Що ми знаємо про iPad 2021

Судячи з чуток, найпреміальніша сімейка з усіх яблучних планшетів у цьому році отримає дуже потужний чіп А14Х Bionic, майже як Apple M1 в нових MacBook. А також більш якісний mini-LED-дисплей, поліпшену камеру, підтримку стандарту зв'язку 5G і роз'єм Thunderbolt для зарядки і підключення периферійних пристроїв.

Ми звичайно ж хотіли б побачити його сьогодні. Але з огляду на інформацію від іменитого агентства Bloomberg, не можна бути впевненим у тому, що анонс відбудеться у цей день. Можливо LeaksApplePro все ж помилився і реліз відбудеться пізніше. У всякому разі, про це ми дізнаємося вже до вечора.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар