iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max. Батарея, оперативна пам'ять і інші характеристики пристроїв


Осіння презентація Apple вже давно закінчилася, а ми не закінчуємо підводити її підсумки. На цей раз ми дізналися точні характеристики трьох нових iPhone 2019 .

На жаль, час івенту було обмежено і купертіновци не встигли зробити це ще 10 вересня. Але незадовго після презентації вони виправилися, виклавши все характеристики смартфонів.


Продуктивність iPhone 11

Всім відомо, що в нових яблучних смартфонах стоять процесори А13. Він є найпотужнішим чіпсетом, який використовують на ринку мобільної електроніки. А ось що стосується кількості оперативної пам'яті, то вона недовгий час залишалася в таємниці.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Як нам стало відомо, найдоступніша нова модель получл 4 ГБ ОЗУ. Більш просунуті - iPhone 11 Pro і Pro Max похвалитися 6 ГБ оперативної пам'яті, що можна порівняти з багатьма ноутбуками.

Таким чином, «хіпстера» iPhone 11 отримає на 1 ГБ більше, ніж його попередник. А iPhone XS і XS Max відстануть від своїх послідовників на цілих 2 ГБ. Це дозволить свіжим телефонами працювати набагато швидше і запускати одночасно ще більше додатків.

З'явиться новий мікрочіп під кодовою назвою U1 . Він дозволить ще точніше і набагато швидше знаходити інші пристрої поблизу за допомогою стандарту надширокосмугових зв'язку.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

* На зображенні вище першого ізобращеніе розібраний iPhone 11 Pro / 11 Pro Max.

Про U1 ми писали докладніше у вчорашній публікації. А ще брелок Apple Tag, який так і не показали на презентації і який все ж повинен вийти трохи пізніше, теж буде володіти подібним чіпсетом.


Батарея iPhone 2019

Акумулятор - це слабке місце для кожного сучасного пристрою. Проте, фахівці з Купертіно активно трудяться над автономністю роботи. Заявляється, що розробники не тільки збільшили батарею, але і підвищили енергоефективність процесора на 40%.

Але все ж, більше годин на роботі дасть саме батарея. В iPhone 11 вона на 3110 мАг, що на 5% більше, ніж в торішньої моделі. iPhone 11 Pro оснастили модулем на 3190 мАг, що на 10% більше, а велетень Pro Max додав цілих 20% і отримає 3500 мА.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Гарна оптимізація витрат енергії в майбутньої iOS 13 і збільшення акумулятора прямо-таки змушує повірити в те, що нові смартфони пропрацюють набагато більше попередників.


Розміри iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max

Правда, в разі «Прошек» за довгу роботу доведеться розплатитися габаритами. Хоча діагональ дисплея залишилася колишньою, збільшення ємності батареї дало про себе знати. Ті, хто вже встигли оглянути смартфони на презентації заявили, що товщина зросла на 0,4 мм.

Це не істотне збільшення. Для багатьох, це буде навіть добре, адже телефон помітно впевненіше вляжеться в руці. А більшість з нас і зовсім не помітить різниці.


Це головні характеристики iPhone 2019, про які вдалося дізнатися до початку продажів смартфонів. Але це не все. Про найголовніше - про нові камерах нових iPhone ми розповімо докладно в окремому матеріалі.
Не пропусти;)

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар