iPhone 11. Чому сьогодні це найкраща модель для покупки

За версією аналітиків видання Bloomberg найпопулярнішими смартфонами в цьому році є iPhone 12 Pro Max і базовий iPhone 11. Це підтверджують останні цифри продажів техніки з квітня по червень.

А самими незатребуваними на ринку з актуальних версій назвали iPhone XR і iPhone 12 mini. Але це не означає, що вони погані. Смартфони всього лише поступаються за кількістю зроблених покупок.

-15%
MHDH3
23 499 ₴
19 999 ₴
510 $
-16%
MHDJ3
23 499 ₴
19 799 ₴
504 $

Очевидно, що ціна користувачів по всьому світу не лякає, адже одним з лідерів є сама топова версія останнього 12-го покоління з кращими характеристиками. Але куди цікавіше було побачити в шорт-листі пристрій 2019 року – iPhone 11. У чому його секрет популярності – зараз розберемося.

iPhone 11 – чому це кращий варіант для покупки

Більшість моїх знайомих народилися в теплу літню пору. Зараз багато хто з них вирішили змінити свої яблучні смартфони на більш нові і завалили мене питаннями: який взяти? Я намагаюся їм допомогти, відштовхуючись від бюджету і потреб. Дивно, але я помітив, що практично кожному з них ідеально підходить саме iPhone 11. Чому так?

Цінник. Не будемо приховувати, кожен з нас звертає увагу на вартість покупки. В цьому плані яблучний смартфон минулого покоління здається дуже навіть ласим шматочком. Порівняємо цінник базової 12-ї моделі і 11-ї у версії на 128 ГБ – різниця становить майже 200 доларів.



1ezh|864х452.jpg

Для багатьох це вже є вагомим аргументом на користь одинадцятого. Тим паче, не така вже й маленька сума стоїть на кону. Але той, хто вибирає собі iPhone навряд чи буде відштовхуватися тільки від вартості. Значить, найпопулярніший девайс може здивувати нас чимось ще.

Характеристики. Більшість користувачів не звертає увагу на номер процесора, графічного ядра та інших нудних цифр. Це й не дивно, адже будь-яка актуальна модель яблучного телефону буде працювати без гальм, лагів та інших проблем, незважаючи на рік випуску.


Але все ж варто розуміти, на ринку є актуальні версії, ті які близькі до "пенсії" та зовсім старі. iPhone 11 – це найактуальніший гаджет після дванадцятого сімейства. Він потужний і буде отримувати оновлення системи ще близько 4 років. А це означає, що його можна взяти з поглядом на майбутнє і не витрачатися на нові моделі, як мінімум, 2-3 роки.

Дуже велику роль при виборі пристрою сьогодні грають характеристики камери. В першу чергу для дівчат, але хлопці теж не відстають і хочуть виглядати в Instagram ані трохи не гірше. В цьому плані наш лідер значно перевершує попередника iPhone X, хоча у обох моделей встановлено 2 основні камери.



2ezh|864х452.jpg

Що стосується, iPhone 12, то він знімає дійсно краще, але не набагато. Система камер у них практично однакова. Хіба що в iPhone 12 Pro Max є оптична стабілізація зі зміщенням матриці. Але ця преміальна фішка доступна тільки в цій версії.

Дизайн. За майже 2 роки з моменту виходу представники одинадцятого покоління не вийшли з моди. Багато хто навіть вважає, що їх футуристичний дизайн з плавними гранями перевершує гострі риси новинок 2020 року. У цьому плані все залежить від смаку.


Але в чому він дійсно може втерти носа самому свіжому братові, так це в кількості кольорів корпусу. Тут вже є з чого вибрати: м'ятний, фіолетовий, жовтий, червоний, а також чорний і білий. Особливо цікаво виглядає фіолетовий (він же пурпурний). Це забарвлення точно виділить власника з натовпу.

Чи справді iPhone 11 такий хороший?

Зі свого дворічного досвіду скажу, що вважаю цей пристрій одним з найвдаліших за всю історію яблучних смартфонів. iPhone 11 обов'язково потрапить в зал слави до легенд iPhone 4s і 5s.

Я також тестував нові iPhone 12 від базової версії до 12 Pro Max. Але "одинадцятий" настільки запав мені в душу, що я ні за що його не проміняю.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone 11:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар