Що купити - iPhone 11 Pro або iPhone XS? Порівняння флагманів


20 вересня вся лінійка iPhone 11 вже з'явилися на прилавках Apple Store в країнах першої хвилі. Більше того, в нашому магазині вже можна замовити собі свіженький яблучний смартфон і отримати його раніше за інших.

Традиційно після виходу нової моделі минулі iPhone XS / XS Max стали дешевше. Нині вони ласий шматочок для економних користувачів. А чи дійсно варто переплачувати? Або можна все ж урвати досі актуальні торішні пристрою по знижці? Зараз порівняємо і розберемося.


Продуктивність iPhone 11 Pro

Почнемо з потужності пристроїв. Сьогодні це не такий важливий показник як раніше. Всі останні смартфони, навіть торішні, легко справляються з будь-якими завданнями. Але багатьом приємно усвідомлювати, що їх смартфон залишиться першим через рік-два після покупки.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Як і очікувалося, нове покоління iPhone отримало свіжі процесори A13 Bionic з системою Neural Engine 3-го покоління. Він помітно потужніший за попередній А12, але різницю звичайний власник не відчує. Перші тести показують, що з деякими завданнями торішні гаджети справляються навіть швидше.

Ймовірно, це невдовзі виправлять, а поки це справді так. Втім, такий запас продуктивності просто необхідний новому модулю камери і системі обробки фотографій і відео. Про це далі.


Фотографія і відеозйомка iPhone 11 Pro

Ось що дійсно стало значно краще, так це камера iPhone 11 Pro. Здавалося б, додався лише один модуль надширокий, а то як все змінилося, включаючи систему обробки, вражає.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

У новому «Портреті» поміщається більше об'єктів, при цьому в колишньому режимі на який можна переключиться, значно підвищився кінцеву якість зображення. A нова функція нічної зйомки уделала всіх конкурентів на ринку. Вперше смартфон зможе знімати не тільки в сутінках, а й дійсно вночі.


Дисплей iPhone 11 Pro

Розміри екрану і дозвіл залишилося колишнім в обох версіях. Головна відмінність нового Super Retina XDR екрану від колишнього Super Retina HD в тому, що контрастність зросла в два рази з 1 000 000: 1 до 2 000 000: 1, яскравість підвищилася до 800 кд / м2 проти 625 кд / м2.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Більше не буде технології 3D Touch, її замінив Haptic Touch. Поки це не можна назвати погіршенням, швидше за в Apple вирішили трохи спростити технологію, яку недостатньо оцінили власники їх смартфонів.


Дизайн і розміри iPhone 11 Pro

У цьому році на літо до бабусі поїхали не тільки школярі, а й смартфони від Купертіно заскочили на пару пиріжків перед презентацією. Ймовірно, тому вони трохи набратися в порівнянні з попередніми моделями.

Різниця незначна і не буде відчуватися в використанні. Для кого-то це навіть стане плюсом, адже пристрій трохи щільніше ляже в руці. Також до звичних кольорів корпусу сріблястому, золотому і «Space Grey» додали темно-зелений. Саме ця забарвлення, однозначно вже зараз стала найбільш затребуваною. І навряд чи щось зміниться.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

Поліпшили і вологозахист. Тепер новий гаджет-дайвер може спокійно пірнати на 2 метри глибше, на цілих 4 м на ті ж 30 хвилин. Хоча гарантія як і раніше не покриє тебе вартість потопельника. Тому ми не рекомендуємо ризикувати.


Час автономної роботи роботи iPhone 11 Pro

Величезним плюсом стало збільшення автономної роботи. Купертіновци запевняють, що iPhone 11 Pro здатний працювати на 4 години довше дідка, а iPhone 11 Pro Max - на 5 годин. Це дійсно величезний приріст.


Ось так змінився за один рік iPhone. Якщо ти любиш до всього новому, або тобі просто необхідна краща камера - твій варіант останні одинадцятий «Прошки». Але ми розуміємо, що не у всіх є необхідність в настільки продуктивних і прокачаних iPhone. Ми впевнені, що iPhone XS / XS Max послужать своїм власникам не гірше. Але вибирати і раніше тобі:


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар