iPhone 12 не вистачає. Apple запускає виробництво торішніх моделей

Величезна популярність нової лінійки iPhone 12 стала несподіваною навіть для самої компанії Apple. У всіх магазинах новенькі яблучні смартфони прямо-таки розлітаються з полиць.

Їх уже не вистачає, щоб забезпечити попит покупців. А зовсім скоро настане "Чорна п'ятниця" і почнуться свята, значить бажаючих купити комусь у подарунок яблучний гаджет буде ще більше. Але в Купертіно знайшли вихід.

iPhone 12 не вистачає

Особливі проблеми з поставками виникли з моделлю iPhone 12 Pro. У багатьох магазинах цей смартфон вже розкупили, а охочі його придбати записуються в чергу. Крім того, у Apple виявилася складнощі з компонентами для збирання пристроїв, такими як елементи живлення і основа для сканера LiDAR.



ezh|864х452-1.jpg

Тому в Купертіно навіть почали використовувати аналогічні комплектуючі, що були призначалися для збірки iPad. У результаті цього, виробництво яблучних планшетів вже скоротилося на 2 мільйони одиниць.

Корпорація чудово розуміє, що вже скоро настануть різдвяні свята, і люди ще активніше почнуть купувати гаджети у подарунок близьким. Тому вирішили компенсувати недолік iPhone 12 смартфонами минулого покоління.



ezh|864х452-2.jpg

Постачальники компанії до кінця 2020 року випустять 20 мільйонів iPhone 11, iPhone SE та iPhone XR. Всі вони будуть поставлятися в новій комплектації без зарядного блоку і дротових навушників.

А ось iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max більше виробляти не будуть. Якщо раптом хотів придбати собі такий, то поквапся, поки у магазинах ще залишилися запаси.

P.S. До речі, у нас поки що залишилися всі моделі iPhone 11 та 11 Pro з повним комплектом (так-так, з навушниками і блоком живлення)! Тож саме час оформити замовлення, якщо збирався обзавестися заповітним яблуком найближчим часом.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар