iPhone 12 Pro Max продається краще, ніж 12, 12 Pro та 12 mini разом

Фахівці з агентства аналітики Flurry Analytics підрахували, що новенький iPhone 12 Pro Max обігнав всі інші моделі яблучного смартфону цього року за продажами. Це величезне досягнення для Apple з огляду на те, що він коштує дорожче інших девайсів лінійки і вийшов лише через місяць після старту продажів iPhone 12 та 12 Pro.

iPhone 12 Pro Max – лідер продажів

Самий топовий яблучний смартфон цього року сумарно продається на чверть краще, ніж iPhone 12 та 12 Pro. Компанії з Купертино він вже приніс 1% від продажів усіх iPhone враховуючи продажі за всю історію. А, якщо взяти до уваги, що тільки активних яблучних смартфонів зараз більше мільярда одиниць, 1% виглядає переконливо.



ezh|864х452-1.jpg

Вся лінійка 2020 року принесла Apple 1,9% сумарних продажів. Купують їх набагато краще, ніж минулорічний iPhone 11 або більше старі XS та X.

Але найбільшим потрясінням для експертів став той факт, що 12 Pro Max досяг нереального показника в 1% від продажів за всю історію компанії за перший же тиждень. Таким чином, він став найпопулярнішим яблучним смартфоном за останні три роки. І це незважаючи на те, що вийшов він на місяць пізніше, ніж iPhone 12 і 12 Pro.



ezh|864х452-2.jpg

А ось самою неприбутковою моделлю став 12 mini. Він приніс тільки 0.12%. Але аналітики запевняють, що зовсім скоро його почнуть активно розбирати з полиць магазинів у подарунок на новорічні свята.

Це відмінні результати для Купертіно! У цьому році за новенькими яблучними смартфонами вишикувалася величезна черга. На складах вони закінчуються дуже швидко, тому купити їх непросте завдання. Але у нас поки ще є запас всієї лінійки iPhone 12 ;)



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар