iPhone 12 Pro все ще у дефіциті. Попит на смартфон буде триматися до весни 2021 року

З моменту виходу iPhone 12 Pro покупці змітали новий смартфон з полиць магазинів. Гаджетів не вистачає, щоб задовольнити попит. А все тому, що розробники Apple просто не очікували такої популярності смартфону.

iPhone 12 Pro буде в дефіциті до весни

Такого величезного попиту не очікували навіть постачальники Apple. Вони не встигають виробляти деталі та збирати мобільні пристрої. А експерти стверджують, що найпопулярніший смартфон останнього покоління буде залишатися у дефіциті до весни 2021 року.



ezh|864х452.jpg

Саме в другому кварталі наступного року, найімовірніше, нарешті стихне пандемія коронавірусу. І заводи зможуть запрацювати на повну потужність.

Крім самої просунутої моделі, у магазинах по всьому світу не вистачає й інших версій iPhone 2020. Наприклад, в Китаї користувачам доводиться чекати свій 12 Pro близько місяця. Точно така ж ситуація складається з покупкою 12 Pro Max. А ось 12 та 12 mini придбати набагато простіше.

На щастя, у нас на даний момент немає таких проблем з поставками. Купити будь-який iPhone у Техно Їжака можна без проблем і тобі навіть не доведеться для цього довго чекати.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар